Egy szaftos BBQ-oldalas, hamburger sportközvetítés mellé, hekk vagy kolbászkarikák – a Dunakanyarban is hódít a street food. Összegyűjtöttünk 10 olyan helyet, ahová szerintünk érdemes elmenni, felkapaszkodni, elautózni, mert a finom falatok mellé sokszor csodás panoráma és zöld környezet is jár.

1/10

Füstölgő Sarok BBQ – Zebegény

Itt szabad tűzön sül a hús, különleges fűszerekkel és szószokkal. Nem is nagyon kell hozzá más, mint friss, ropogós kenyér és egy pofa hideg sör.

2/10

Tó bisztró – Göd

Itt olyan a hangulat, akát egy matrózkocsmában. A zsíros kenyértől a különféle hamburgerekig minden kapható, kóstoljunk, és lazítsunk egy hideg ital mellett! 

3/10

PIKNIK Manufaktúra – Nagymaros

Laza hely, semmi kapkodás, szemben pedig a visegrádi vár, előttünk a Duna, és még a kutyát is vihetjük magunkkal, a gyerekeknek pedig van egy játszótér. Finom ételek, sok zene.

4/10

Sportterasz – Sződliget

A környék legjobb hekkjét, palacsintáját itt kapjuk! És amíg a gyerekek ugrálnak a trambulinon, a felnőttek kihasználhatják a napsütést, sportolhatnak vagy egyszerűen élvezhetik az életet egy jó pohár sör mellett.

5/10

Nagymarosi Halas (Ászok Sarok)

Barátságos árak, legendás sült hekk – a „Halasnak” nevezett helyen kortyolja nyaranta jéghideg sörét és falatozza jóízűen a halakat Nagymaros színe-java.

6/10

V4 Bisztró – Nagymaros

Új hely, magyar, szlovák, cseh és lengyel sörökkel, a környék legjobb boraival. Pompás ízek a Kárpát-medencéből egészen a Balti-tengerig, a volt Panoráma terasz helyén.

7/10

Hekk Terasz – Vác

Ezen a teraszon a nevével ellentétben nem csak hekket találunk. Többféle hal mellett hamburgereket és sülteket is fogyaszthatunk, sőt csavart fagyi is van. 

8/10

Cakumpakk Bisztró – Esztergom

Ahogyan a hely neve is jelzi: itt minden együtt, egyben van! Barátságos környezet, friss alapanyagok, pompás ízek, mindezekhez hozzáértés és mosoly, hogy jól érezzük magunkat.

9/10

Élesztő Plázs – Zebegény

A jó idő beköszöntével a plázs újra várja vendégeit a plázson a kisüzemi sörfőzdék söreivel, grillszendvicsekkel és hétvégi menüvel. Akármilyen járművel érkezünk, megtaláljuk.

Itt találjátok: Zebegényi Duna-part, Krokodil rét