Nagyjából a nyárfelezőnél járunk, tehát mögöttünk van már jó néhány, szabad ég alatt eltöltött fülledt este, amelyeken kezünkben egy fröccsel bólogattunk kedvenc dalainkra. A nyár hátralévő részére ajánlunk még 6 bulit, ahol újraélheted az érzést.

A Punanny Massif idén kicsit visszavonult, hogy több időt tölthessen a stúdióban, de a születésnapi koncert a Parkban így sem maradhat el. Használd ki az alkalmat július 23-án, amikor együtt ünnepelhetsz a zenekarral. Érdemes igyekezni a jegyvásárlással, a készlet rohamosan fogy.

Mikor? Július 23.
Hol? Budapest Park
Bővebben

A fellépő hazai és nemzetközi művészek fényes névsora (Little G Weevil’s Memhis Music Celebration, Ian Siegal Band, T-99 többek között) szakmai elismertsége, tehetsége ezúttal is a műfaj – nyugodtan mondhatjuk – világviszonylatban is első vonalbeli hagyományaival való találkozást ígéri a Kobuciban.

Mikor? Július 27-29.
Hol? Kobuci Kert
Bővebben

A világ egyik legismertebb operaénekesét sokoldalú előadóként ismerhette meg a közönség pályafutása során. Ezúttal fiatal tehetségek társaságában ad elő népszerű operaáriákat, operett- és musicalrészleteket, valamint zarzuelákat Budapesten, a bazilikánál. A koncert ingyenes.

Mikor? Augusztus 10.
Hol? Szent István tér
Bővebben

4/6

Foals

A többször is a világ legjobb koncertzenekarának választott Foals karrierjének csúcsán látogat újból hazánkba, hogy két fesztiválos fellépése után végre önálló koncerten mutathassa meg, valóban érdemes a címre.

Mikor? Augusztus 17.
Hol? Budapest Park
Bővebben

Kevés náluk autentikusabb banda létezik az országban, amely játsszon klubban vagy szabadtéren, nagy fesztiválon vagy kisebb összejövetelen, garantáltan felidézi az '50-es évek rockabillypartijainak világát. A zenekarnak új lemeze jelent meg a közelmúltban, szóval friss dalokra is lehet majd rázni.

Mikor? Augusztus 18.
Hol? Barba Negra Track
Bővebben

Bob Marley fia 1996-ban jelentette meg első albumát, amellyel bizonyította, hogy különleges érzékkel képes a hiphop, a dancehall és a reggae műfajokat keverni. Augusztus végén Magyarországra is ellátogat a legendás zenész utódja.

Mikor? Augusztus 30.
Hol? Budapest Park
Bővebben