Keresés EN

A Kisvigadó éttermet a XI. kerület kevésbé forgalmas, Villányi úti részén találjuk már 1992 óta. A jó értelemben vett kisvendéglők egyik utolsó bástyája hagyományos ízekkel, korrekt árakkal és szuper kiszolgálással várja az ide betérőket. Az egyik tulajdonos, Molnár András számos családtagja részt vesz az üzlet működtetésében, a másik tulajdonos Kevevári Oszkárné Julika is sokszor megfordul itt, és van olyan szakácsuk, aki már 25 éve dolgozik az étteremben. A házias, hagyományos fogások egy kicsit könnyedebben, a mai ízvilágnak megfelelően kerülnek az asztalra. A klasszikus ételek, mint a húsleves, hortobágyi palacsinta, Jókai-bableves, túrós csusza, tojásos nokedli vagy az étkezést záró Gundel-palacsinta mellett olyan fogások közül is választhatunk, mint a roston lazac, a fogas roston kapormártással vagy a grillezett zöldségek. Ha hétvégén érkezünk, akkor mindenképpen érdemes előre asztalt foglalni.

Tipp: Egy kiadós ebéd vagy vacsora után sétálhatunk a Budai Arborétumban, a Feneketlen-tónál vagy akár a Gellért-hegyen.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A