Keresés EN

Ez is érdekelheti

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

A Bocca Gourmet Stories egy 200 négyzetméteres gourmet-üzlet a MOM Parkban, amely nemcsak számos ország gourmet-különlegességeit forgalmazza, de a kínálat mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a gasztronómiai szolgáltatások is. A választék annyira széles itt, hogy az újdonságok és a nemzetközi konyhák fogásai iránt legnyitottabb vásárlókat is érheti meglepetés. A polcokon megtalálhatók olívaolajok, balzsamecetek, öntetek, szószok, sonkák, sajtok, olívabogyók, konzerváru, rizsek és tészták, borok, champagne, bio-gyerekételek, halkészítmények, kekszek, teák, kávék, édességek, fűszerek, lekvárok, granolák és sok minden más. Ez egy normális delitől amúgy is elvárható, amiben azonban a Bocca eltér a normáltól, hogy arra is kiemelt figyelmet fordítottak, hogy a kínálatban szereplő termékek többsége kis manufaktúrákból származzon, valamint hogy – ha lehetőség van rá – kézműves jellegű, hozzáadott színezékektől, mesterséges adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes termékeket kaphassunk. Olyan extraságokra is felhúzhatjuk a szemöldökünket, ha a hűtő részlegre térünk rá, mint például az azori-szigeteki tej és vaj, illetve a szarvasgombás vaj. Ha megéheznénk (ami garantált a finomságok láttán), akkor a csemegepultban található termékekből igény szerint szendvicseket, illetve hidegtálakat is összeállítanak. A szolgáltatás minősége is kiemelten fontos itt, így bármely ott dolgozót megkérdezünk 1-1 termékről, részletes információval tud szolgálni. Az üzletet Kovács Gergely vezeti, aki korábban egy Michelin-csillagos étterem konyhafőnökeként is dolgozott. Ha ott találjuk, akkor receptötletekkel is segíthet minket. Ha barátságos, mégis elegáns környezetben és áttekinthető vásárlásélményre vágyunk, profi szakértelemmel, akkor a Bocca Gourmet Stories üzletben a helyünk!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Neked ajánlott

A