Az édesszájú animerajongók számára megjött a nyár jó híre: különleges kollekcióval lepte meg vendégeit a SUGAR! shop.

Július 6-án debütált a SUGAR! shop legújabb süteménykollekciója, anime-tematikában. A japán rajzfilmek alapján született kollekcióban nyolc tematikus sütemény szerepel, melyek fele ráadásul gluténmentes.

Az új desszertek között vannak figurák, pohárkrém, fagyikehely, de burger és ramen alakú süti is. A Puficat például belga fehér csokiba mártott tejszínes málnakrém gluténmentes piskótával, málnazselével és pattogós cukorkával. Szintén a cicás tematikával tarol a Black cat, a belga étcsokoládéba töltött feketeszezám-mousse gluténmentes, fekete szezámos piskótával és puha málnás, fekete ribizlis zselével. Van egy mangó-matcha-misu tejszínkrémmel és mangózselével, illetve egy fagyikehely mangós maracuja- és epersorbet-val, vaníliafagyival, eperöntettel, maracujás bubble tea gyönggyel és friss eperrel, na meg egy adag tejszínhabbal.

A fagyikehely megint csak a cicarajongóknak kedvez, a fagyiköltemény ugyanis Chi Chi Cat után kapta a nevét. A jegeskávé (Punchman) erős, mint a névadója, és a megszokottól eltérően nem vanília-, hanem puncsfagyival van feldobva. A gluténmenetes anime boy mogyorós piskóta mogyorós, tejcsokoládés tejszínkrémmel és ropogós krokantpralinéval rétegezve – még a hajdísze is édes. Van egyébként két ételutánzat is – egy animeburger:maracujás financier piskóta csokihússal, eperketchuppal, maracuja-mangó-sajttal és pisztáciasalátával, illetve egy ramen: belga étcsokoládétálkába töltött juzus étcsokoládémousse kakaós, mandulás morzsával, tojás formába töltött vaníliás panna cottával és juzus mangózselével.

Gasztró

SUGAR! shop – belváros

A SUGAR! Shop első üzlete Újpesten nyitott meg  Horváth Eszter jóvoltából. A márka mára fogalommá vált, ha feltűnő születésnapi tortát szeretnénk, ide bizalommal jöhetünk. 

(Borítókép: Sugar! shop)

Címkék