Nem más, mint Budapest egyik legkedveltebb bulihelye, az Instant-Fogas komplexum, amely nem csupán elképesztő hangulattal, 7 tánctérrel és 18 bárpulttal várja a partizókat, de a világon egyedüliként 8 napos nyitvatartással készülnek. Április 21-től vasárnaponként elstartol a „8. napon” névre keresztelt programsorozat, és már délután kettőtől várnak minket spéci fellépőkkel, extra díszlettel és természetesen a megszokott egyedi hangulattal a pixelfelhők árnyékában.

Az elmúlt 3 évben több mint 5000 fellépő fordult meg az Instant-Fogas komplexumban, és megszámlálhatatlan hazai és külföldi bulizó vette be az 1200 négyzetméternyi táncteret. A főváros legnagyobb szórakozóhelyét nem csak központi lokációja teszi népszerűvé, de az Instant-Fogas igazi 7 az 1-ben partikomplexumként egy elvarázsolt, véget nem érő bulilabirintussal vár minket esténként. A bulihely különböző stílusú táncterein mindenki megtalálja a kedvenceit, a szürreális romkocsmafeelinget, a szabadtéri kertet és teraszt, amely a nagy partikhoz vagy könnyed alapozáshoz is tökéletes.

Soha nem látott újítás: heti 8 napon át tart nyitva az Instant-Fogas

Az Instant-Fogas komplexum pedig most gondolt egy nagyot, és eltervezte, hogyan adhatna még többet a közönségnek, így a világon elsőként vezeti be a 8 napos nyitvatartást.

De mit is jelent ez pontosan a bulizni vágyókra nézve? Eggyel több alkalmat a belváros legnagyobb partijával! Az Instant-Fogas komplexum mindennap este 18 órától hajnali 6-ig tart nyitva, de április 21-től extraként – vagyis bónusz 8. napként – már vasárnap 2-től kinyitnak.

„Társaságunk hamarosan büszkén bemutatja azt, amit még eddig a világon senki! Az Instant-Fogas, Budapest legnagyobb partikomplexuma a világon elsőként vezeti be a 8 napos nyitvatartást! Április 21-én indulunk!  Vasárnaponként már délután kettőtől várunk titeket spéci fellépőkkel, extra díszlettel és természetesen a megszokott egyedi hangulattal” – olvashatjuk a 8. napi programsorozatról.

Április 21-től indul a „8. napon” névre keresztelt programsorozat

Április 21-én az „opening ceremonyn” a VAD – Goa teremben Djane Goblin (Y-Production), Snag (Sun Festival) Hruscsov (Dacru records), U-Recken (Dacru records Israel) ütemeire lazíthatunk. A kertben a melodic techno kapja a főszerepet, a tech house teremben pedig már délután 2-től beindul a buli. Antaza, Helina & Helianth és Dj Shiitake vár majd minket.

Ha tehát hét közben nincs időnk bulizni, vagy az estéinket nem szívesen áldozzuk be, akkor a tökéletes választás az Instant-Fogas 8. napi bulisorozata, ahol április 21-től vasárnaponként már délután 2-től beállhatunk a partizók sorába!

Címkék