Újpest kedvenc burgerezője a XIII. kerületben is megvetette a lábát, új éttermükben elsősorban a hamburgerek mostanában felkapott iskolája, a smash burger hódít majd.

A The Burger Project a XIII. kerület szívében nyitotta meg második éttermét a jó ízek és laza hangulat jegyében. A 2022 áprilisában Újpestről indult márka az angus smash burgereiről, a széles választékáról, valamint a barátságos atmoszférájáról és árairól vált ismertté, így várható volt, hogy előbb-utóbb máshol is nyitnak majd üzletet, ez pedig idén márciusban meg is történt: mostantól a XIII. kerületi Viza utcában is ehetünk a The Burger Project burgereiből.

Az új üzlet egyéb változásokat is magával hoz. Az újpesti egységgel egyetlen probléma volt: hogy kicsi. Az új étteremben azonban már jóval nagyobb az ülőhely-kapacitás, így több vendéget is ki tudnak szolgálni. Ezzel párhuzamosan a házhozszállítási terület is bővül, most már szállítanak Buda egyes részeire is, mint ahogy a teljes pesti belvárosba. A burgerek mellé pedig mostantól nagyobb merítésből választhatunk italt: prémium kézműves italokkal és sörökkel nőtt a választék.

Címkék