Legtöbbünk számára valószínűleg teljesen érthetetlen dolog történt február 21-én este, ugyanis ismeretlenek elrabolták a több száz plüssmackójáról és kiváló forró csokijairól híres Rengeteg RomKafé főmedvéjét.

Frissítés: Bernát szerencsére azóta előkerült.

Bernát, akinek különleges ismertetőjele, hogy hatalmas családja van és orrhangon brummog, mindennap elsőként fogadta a Szinyei Merse Pál utcai Rengeteg vendégeit, február 21-én este azonban megállt egy taxi a kávézónál, melynek egyik utasa kiszállt, egyszerűen a kocsiba gyömöszölte a plüssmackót, majd elhajtottak.

A Rengeteg RomKafé Facebook-oldalán megjelent poszt szerint már megtették a rendőrségi feljelentést, mindazonáltal akinek bármilyen információja van Bernát hollétéről, azt arra kérik, hogy jelentkezzen náluk. Reménykedésre adhat okot, hogy éppen a közeli sarkon van egy térfigyelő kamera, ami segítheti Bernát hazatérését.

A Rengeteg RomKafé 2022-ben költözött jelenlegi helyére, a terézvárosi Szinyei Merse Pál utcába, a kávézó összetéveszthetetlen hangulata, szuper forró csokijai és több száz plüssmackója azonban azóta is megmaradt. Nagyon szurkolunk, hogy Bernáttal is hamarosan újra találkozhassunk!

(Borítókép: Szabó Gábor - We Love Budapest)

Címkék