Borbás Robi az ország egyik legismertebb tetoválóművésze, akinek a keze alatt megfordult már Jason Momoa, de dolgozott együtt a Metallica és a Bring Me The Horizon zenekarokkal is, meg persze Azahriah-val és Dzsúdlóval is. Most viszont a tűt és a grafikai munkákat kicsit félretéve, Piszkor Norbert executive cheffel közösen egy különleges, feketére hangolt menüt álmodott meg, amit március 2-ig lehet megkóstolni a Madhouse-ban. Sőt, a különleges projekt keretén belül most néhány szerencsés soron kívüli tetoválást is szerezhet, ami azért is nagy szó, mert Robihoz évekre előre is alig lehet időpontot foglalni.

Az elkészült, 4 fogásos kóstolómenü hangulatában, megjelenésében és persze ízeiben is tükrözi mindazt, amit Robi a műveiben képvisel. A sor olyan tételeket tartalmaz, mint a mangalicaagy pástétomos előétel, ami első hangzásra bizarrnak tűnhet, de igazi kuriózum mind megjelenésben, mind pedig ízélményben.

Ezt követi egy izgalmas, karakteres ízű bárányramen friss udon tésztával, majd jöhet a főfogás, a feketére hangolt, tökéletes medium rare állagú rib-eye steak, ami a művész egyik kedvenc étele. Zárásként egy könnyed, habos, frissítő almás pohárdesszert kerül a vendégek elé. Az ételeket gondosan válogatott borsorral lehet kísérni, de egy különleges, mezcalos, Bloody Mary-jellegű koktéllal vagy az erre az alkalomra készült IDUNN prémiummézsörrel is kiegészíthető. De természetesen mindez alkoholmentes italokkal is kombinálható.

A különleges ételsort március 4-ig bárki megkóstolhatja, ezzel pedig nemcsak egy gasztroélménnyel gazdagodhat, hanem az Igazgyöngy Alapítvány munkáját is támogathatja. Robi és a Madhouse csapata ugyanis nekik ajánlja fel a menüből befolyó összeg egy részét. Az alapítvány többek között művészeti iskolát is üzemeltet, ahol évente 600, többségében hátrányos helyzetű gyereknek tartanak délutáni képzőművészeti foglalkozásokat.

De a menü kipróbálásával néhány szerencsés akár egyedi grindesign tetoválással is gazdagodhat. A menü minden eleme mellé készült egy egyedi grafika, így négy tetoválás vár gazdára. Ezek közül hármat azok nyerhetnek meg, akik február 2-ig kipróbálják Robi menüjét, a negyedik pedig – mivel az ételsor erősen húsközpontú – a menüt az étkezési preferenciáik miatt kipróbálni nem tudó rajongók között talál gazdára.

A tetoválásokat Robi ingyen varrja majd fel a február 10-i eseményen, amin egyébként bárki részt vehet.

Címkék