A kávézás már szinte életformának számít a fővárosban, és szerencsére egyre több helyen találkozhatunk remek újhullámos, specialty kávékat kínáló helyekkel. Ha azonban valóban minőségi kávét szeretnénk kortyolgatni, és közben a környezettudatos szemlélet is fontos számunkra, akkor a Margitsziget közelében található Goosebumps Coffee Labben a helyünk. Az igazi kávérajongóknak pedig jó hír, hogy a különleges szemes kávék mind a Goosebumps saját pörkölőüzeméből kerülnek ki. És hogy a finom feketék mellé mit együnk? A termékkínálatban vegán és gluténmentes sütemények, szendvicsek, zabkásák és frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevek is helyet kaptak.

A Goosebumps Coffee Labet a környezettudatos életmód és a kávé szeretete hívta életre: amikor a tulajdonosok, Anita és Béla úgy döntöttek, hogy megnyitják a saját kávézójukat, az volt a céljuk, hogy olyan helyet teremtsenek, ahol a minőségi kávék mellett fenntartható módon élvezhessük a különleges ital- és ételkínálatot.

A kávézót a Fekete Sas utcában találjuk, pár percre a Margit-szigettől, de nemcsak a lokáció, hanem az enteriőr is nagyon hangulatos: kellemes, letisztult design dominál, az egyszerűség és a természetesség az uralkodó stílus. 

A Goosebumpsot eddig is nagyon szerettük, azonban a kávézó az elmúlt időszakban kicsit átalakult: a belső tér még barátságosabb és kényelmesebb lett, hosszas kávézásokra hívogat, a kínálat pedig sok újdonsággal bővült.

A Goosebumpsot eddig is nagyon szerettük, azonban a kávézó az elmúlt időszakban kicsit átalakult: a belső tér még barátságosabb és kényelmesebb lett, hosszas kávézásokra hívogat, a kínálat pedig sok újdonsággal bővült.

A Fekete Sas utcában pedig nemcsak a kávé szerelmesei érezhetik jól magukat, hanem azok is, akik valamilyen ételallergiában szenvednek vagy az egészséges életmód hívei. A termékkínálatban ugyanis megtalálhatóak a vegán és a gluténmentes sütemények, szendvicsek, zabkásák és a frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevek is. 

Az igazán különleges élményt azonban a kávék nyújtják. A baristák a Modbar kávégépeken készítik el az italokat. A moduláris kávégépekkel eddig még nem sok helyen találkozhattunk, a csúcskategóriás eszközökért pedig nemcsak azért rajongunk, mert a komplex rendszerük állandó minőséget biztosít, hanem azért is, 

mert a segítségükkel végig tudjuk követni a kávénk elkészülésének minden apró részletét.

mert a segítségükkel végig tudjuk követni a kávénk elkészülésének minden apró részletét.

A Goosebumpsnak ráadásul saját pörkölőüzeme van, így mindig az aktuális szüretnek megfelelően frissül a kínálatuk, mely garantálja, hogy minden vendég megtalálja az ízlésének megfelelő italt. Ráadásul arra is van lehetőségünk, hogy a pörkölőből érkező kávékat hazavigyük magunkkal, mindezt természetesen környezetbarát csomagolásban.

Összességében, a Goosebumps Coffee Lab egy igazán különleges kávézó, ahol a vegán életmódot követők és a kávé szerelmesei egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő ételeket és italokat. A hely modern és stílusos kialakítása, a környezetbarát szemlélet, valamint a minőségi alapanyagok és a finom kávék garantálják, hogy itt a kávézás valóban élmény lesz.

Címkék