Nagyjából fél éve nyílt meg a Bartók Béla út új, a zenére fókuszáló helye, a Szpot.. A koncertek, DJ-k és selectorok mellett azonban kiállítások, workshopok is lesznek, és azok sem maradnak hoppon, akik csak egy pohár frissítőre vagy finom falatokra ugranának be.

Az egykori Moha helyén pár hónapja nyílt meg a Bartók Béla út új, zenés-evős helye, a Szpot.. A tágas, világos sarokhelyiség most új dizájnt kapott, arra törekszenek, hogy jobban kihasználják, élettel töltsék meg a rendelkezésre álló teret, és minél több élményt adjanak az ide betérőknek.

Erre szolgál a változatos programkínálat is, amelynek legfontosabb pillére a széles körű zenei választék. A péntek este a DJ-ké és a selectoroké, olyan előadókkal, mint DJ Syncbutton, BA10 vagy Maron. Szombaton pedig élő zenés esteket hallhatunk, bemutatkozott már Kollár Dea, de járt itt egy koncert erejéig Pándi Balázs is. Egyszóval nagyon változatos a kínálat, a kísérleti zenei projektektől az R&B-n át a jazzig és a house-ig, illetve a világzenei programokig sokféle előadóval, teljesen új arcokkal is ismerkedhetünk.

Nemcsak zene, de kiállítások, workshopok is várják az érdeklődőket, 

Nemcsak zene, de kiállítások, workshopok is várják az érdeklődőket, 

a falakon most éppen Nagy Evelin (Brenthis Dozenita) festményeit nézhetjük meg, a vibráló színek és az absztrakt formák nagyon jól mutatnak a térben. De lesznek itt dobimprovizációk, volt már a fizika és a tao kapcsolatát bemutató előadás, egyszóval minden helyet kaphat itt, ami szórakoztató, izgalmas és szokatlan kérdéseket vethet fel.

Attól sem kell félni, hogy a széles körű programkínálat mellett éhesek, szomjasak maradunk, 

Attól sem kell félni, hogy a széles körű programkínálat mellett éhesek, szomjasak maradunk, 

hiszen snackekkel, pizzákkal, többféle koktéllal, változatos gin-tonikokkal várnak bennünket. A menü összeállításában nagy hangsúlyt fektettek a szezonalitásra és a fenntarthatóságra is. Hamarosan étlapváltás lesz, addig is néhány koktél és limonádé társaságában kipróbáltuk az antipastitálat (4490 Ft), és ettünk egy korrekt pizzát (dolce vita – 3490 Ft), de van ebédmenü és kiadós melegfogások is.

Címkék

Elérhetőségek

Szpot. 1114 Budapest, Bartók Béla út 11. Facebook-oldal