Keresés EN

budapest

Nem kell többet kerülgetni a Boráros téren, elkészült a zebra

Elkészült a Boráros téri zebra, így végre könnyen használhatóvá vált a IX. kerület egyik legtöbbet használt közlekedési csomópontja.

Elkészült a Boráros téri zebra, így végre a felszínen is összekötötték a buszpályaudvart, valamint a HÉV- és villamosmegállót. Ez a közlekedést is megkönnyíti, hiszen hosszú évekig aluljárón keresztül vagy a tér megkerülésével juthattunk el a Duna partra. A zebra nemcsak a gyalogosok életét, de a Mester utca felől érkező kerékpárosokét is megkönnyíti, akik könnyen és gyorsan átkelve juthatnak el a Duna mentén futó kerékpárutakhoz – olvasható a Ferencváros Facebook-oldalán.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Budapest

Ellopták Bernátot, a Rengeteg RomKafé főmackóját

Ismeretlenek elrabolták a több száz plüssmackójáról és kiváló forró csokijairól híres Rengeteg RomKafé főmedvéjét.

Budapest

Nőnapi adománygyűjtés Józsefvárosban – Higiéniai eszközökkel segíthetjük a rászorulókat

Adománygyűjtést szervez a Józsefvárosi Önkormányzat nőnap alkalmából, március 5-ig több helyszínen adhatunk le higiéniai cikkeket.

Budapest

Hőhullám a IV. kerületben – Miért mindig Újpesten dől meg a melegrekord?

Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, sok közülük Újpesten. Ez a kerület lenne a város legmelegebb helye?

Budapest

Budapest és a bűvös 7-es szám

Rejtélyes oknál fogva a 7-es számot misztikus titokzatosság lengi körül. Ezért megnéztük, mi az, ami kötődik vagy kötődött ehhez a számhoz Budapesten.

Neked ajánlott

A