Keresés EN

Gasztró Éjszakai élet

Kraft sörök, karibi rumok és szaftos burgerek a város felett – Megnyílt a TETØ by Mad Scientist

A Mad Scientist sörfőzde régóta nem csupán a kraft sörökről szól, Budapest egyre több helyén találkozhatunk állandó helyeikkel, melyek különbözőek ugyan, a Mad Scientist életérzést azonban valamennyi ugyanúgy átadja. Erre számíthatunk legújabb egységük esetén, a TETØ by Mad Scientistnél is.

A Madhouse, a Mad Garden Buda és a Mad Kert után most a Westend tetőteraszán nyílt meg a főzde új egysége, ahol 14 sörcsapon folynak a legnagyobb kedvencek, mint például a Liquid Cocaine dupla IPA vagy a Tokyo Lemonade yuzus belga búzasör, de bizonyára az újdonságok is helyet kapnak majd.

Persze a TETØ-n azokra is gondolnak, akik valamilyen más ital mellett lazítanának, így különböző rumok és ginek közül is lehet választani, míg a borkínálatba például a Kristinus Borbirtok és a Weingut Wassmann tételei is bekerültek. A kávékedvelők igényeit a Bányai farm különleges főzetei elégíthetik ki.

Ha megéheznénk, a Mad Kertből és a város különböző rendezvényeiről már ismerős Baans Burger szaftos hamburgerei jelenthetnek megoldást, ahol természetesen a házi készítésű húspogácsák mellett vegetáriánus opciók is megtalálhatók. Valamennyi burgerüket saját készítésű bucival és szósszal kínálják.

És hogy kinek szól végülis a TETØ? Bárkinek, aki egy befogadó közegben szeretné jól érezni magát a barátaival, megnézné a naplementét, pihenne pár órát egy hosszú nap után, vagy szimplán csak inna egy jó sört, esetleg kávét.

Cimkék

Hasonló tartalmak

A hedonizmus titkos receptje – Indítsd pezsgős reggelivel a napot!

?>

Nincs jobb napkezdés, mint egy hosszú, pezsgős reggeli, amit szép környezetben, barátokkal vagy akár egyedül, magunkat megajándékozva tölthetünk.

Csodás illatok, fűszeres ízek és mesés színek – 3+1 libanoni hely borongós napokra

?>

A Baalbekben, a Byblosban és a Mozatában olyan autentikus libanoni fogásokat kóstolhatunk, amelyek feldobják majd a leghidegebb téli napokat is.

Gasztró

5 hely, ahol karácsonyi varázslat vár

?>

5 csodás, ünnepi díszbe öltözött helyszínt mutatunk, ahol igazán átélhetjük a karácsony hangulatát.

Tudjuk, hol állsz sorba jövő héten! – Az év egyik legizgalmasabb ázsiai bisztrója nyitott meg a Hunyadi téren

?>

Cheeseburger spring rolls és mekis almás pite vagányra kalibrálva – a ZEN Eatery az év egyik legjobb ázsiai étterme lett!

Neked ajánlott

A