Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Új helyet nyitott a római pizzáiról ismert IDE – Az Arany János utcában is hódítanak a roppanós szeletek

Az IDE pizzázó római stílusú, kívül roppanós, belül lukacsos tésztájú, gazdagon feltétezett pizzaszeleteit sokan ismerjük és szeretjük. Ezért is öröm, hogy mostantól egy újabb helyen, az Arany János utcában is megkóstolhatjuk a finomságokat.

Vidó Nórival először IGEN nevű pizzázója kapcsán találkozhattunk, a később megnyitott IDE-ben pedig már egészen más, római stílusú, jól szállítható, így elvitelhez vagy házhoz rendelésnél is kiváló szeleteivel lopta be magát a szívünkbe. Az IDE pizzákat eddig a Czakó kertben és a Pozsonyi úton találhattuk meg, most pedig az Arany János utcában nyílt új üzlet, ahol nagyobb vendégtérrel, de a megszokott minőséggel, taglio, vagyis hosszúkásra szeletelt, kívül roppanós, belül lukacsos, nagyon gazdagon feltétezett pizzákkal, desszertekkel, salátákkal várnak bennünket. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

5 hely, ahol karácsonyi varázslat vár

?>

5 csodás, ünnepi díszbe öltözött helyszínt mutatunk, ahol igazán átélhetjük a karácsony hangulatát.

Tudjuk, hol állsz sorba jövő héten! – Az év egyik legizgalmasabb ázsiai bisztrója nyitott meg a Hunyadi téren

?>

Cheeseburger spring rolls és mekis almás pite vagányra kalibrálva – a ZEN Eatery az év egyik legjobb ázsiai étterme lett!

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Véndiák – minél idősebb, annál fiatalosabb

?>

Az 1938 óta működő Véndiák mindenki számára tud olyat nyújtani, ami után elégedetten távozhat: magyaros ebédet, hamburgert, desszertet vagy koktélt.

Neked ajánlott

A