Múlt pénteken megnyitott a legújabb rooftopterasz, ahol széles italválasztékkal, gin & tonik-bárral, kézművessör-válogatással és trendi bar foodokkal próbálnak egy kis színt vinni a budai oldal esti teraszos-báros életérzésébe.

A kilátás, a gyönyörűen felújított Várkert környezete adott, a fókusz pedig abszolút az italokon van. Ennek lényeges eleme a gin & tonic bár koncepciója, ami részletes leírással, izgalmas ginekkel és fűszerekkel kínálja napjaink (és talán minden idők) egyik legmenőbb italát. Interakcióként akár színváltós ginből is kérhetjük koktélunkat.

Széles a választék palackos kézműves sörökből, sok tétel van csapon is, köztük a Gerilla főzde prémiumpilse, de megtalálható a kínálatban a nagy sikerű BudaPrés Cider és kiváló házi jegesteák is, amikhez nagyon jó főzeteket hűtenek vissza.

A bar foodos vonal kialakítása is az italoknak van alárendelve, ráadásul a környezethez képest kifejezetten korrekt árazás mellett! A levesek ára 1490 forint, a legdrágább főétel, a cézársaláta grillezett lazaccal pedig 3890 forintba kerül. De van burger (2990 forint), BBQ pulled pork quesadilla (2890 forint), grillezett kecskesajt (3190 forint) vagy például csevapcsicsa ajvárral (2980 forint). A gin-tonikok árai is 1990 és 2790 forint között mozognak. Budának újabb hangulatos beülős, beszélgetős terasza nyílt – ráadásul a csodálatos környezet ellenére is elérhető áron – , ahol minden nap lounge DJ alapozza meg az este hangulatát.

Címkék

Elérhetőségek

Monkey Bistro – Várkert Bazár 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4. Facebook-oldal Weboldal