Új év, új albérletek! A Flatco 2021 elején dobja piacra a XIII. kerületi Madarász 38 lakópark 80 darab új építésű, lakberendezők által berendezett albérletét, melyekre az előszerződési időszakban szerződők számára egy évig 10% kedvezményt biztosít. A kiadó ingatlanokat otthonról is bejárhatjuk, virtuális 3D-séták keretében. Az izgalmas választékban stúdió, hálófülkés, valamint egy, illetve két hálószobás lakások is találhatók.

A Flatco prémium kategóriájú lakásokat kínál fővárosszerte megfizethető áron, stílusosan berendezve, felső kategóriás gépesítéssel és okosotthon-rendszerrel. Az új évben új ingatlanokkal rukkolnak elő: a pesti oldal egyik kedvelt részén, a Duna Plaza szomszédságában található, új építésű lakóparkban, mely a Metrodom-csoport beruházásaként valósult meg.

Kertvárosias élet a Váci úti irodasor mellett

Közel a város szívéhez, csendes, élhető zöldövezetben, elérhető áron. Az albérlet után kutatók legfontosabb szempontjai érvényesülnek a Flatco legújabb kiadó lakásaiban. A rohanós hétköznapokat a szuper tömegközlekedési adottságok könnyítik meg, a lakások mégis csendesek, és a lakópark számos lehetőséget kínál sportolásra, rekreációra. Szauna, edzőterem és klubszoba áll minden lakó rendelkezésére.

Az épületek alatt húzódó tágas parkolóház, a színvonalas üzletsor és számos vendéglátóipari egység, valamint a hatalmas, játszótérrel is ellátott belső park Pest legmodernebb, legkorszerűbb lakóövezetei közé emeli a komplexumot. A Flatco kínálatában található 80 lakást első körben virtuális séta keretében tekinthetjük meg, majd időpontegyeztetés után személyesen is megnézhetjük a kiszemelt albérleteket.

Albérletbejárás 3D-technológiával

A korszerű megoldások iránt elkötelezett Flatco célja az innovatív lakásbejárással az, hogy a koronavírus miatti nehéz időszakban megkönnyítse a leendő bérlők dolgát. Honlapjukon 3D-formátumú virtuális sétákon, látványos videókon keresztül mutatja be a kiadásra váró lakásokat, a közös tereket és a lakóparkot. A szobaszám és stílus szerint csoportosított ingatlanok között igazi élmény a nézelődés.  

Early bird kedvezmény

A költözést fontolgatóknak remek lehetőséget jelentenek a Flatco napfényes, hiánytalanul gépesített, minőségi bútorokkal berendezett, energiatakarékos albérletei – és most még egy érv szól mellettük: azok, akik 2021. február 1-ig előszerződnek egy lakóingatlanra, az első évben havi 10% kedvezménnyel bérelhetik álmaik otthonát. További infókért, videókért és képekért keressétek fel honlapjukat!

Elérhetőségek

Flatco Budapest Facebook-oldal Weboldal