Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró

Klasszikus tésztaételekkel és budai kiszállítással újít a Nudli Tésztakantin

A decemberben nyitott, magyaros tésztákat a középpontba helyező Nudli régi-új receptekkel és budai kiszállítással indítja az áprilist.

Decemberben nyílt meg Jókuti András és Gerendai Károly közös tésztázója, a Nudli Tésztakantin. A még békeidőben megtervezett tésztázó fő profilja az lett volna, hogy a külföldiek kötetlen, laza környezetben, nagyon baráti áron kóstolhassák meg azokat a klasszikus magyar tésztaételeket, amelyek nem minden esteben kerülnek fel a jobb éttermek, bisztrók étlapjára, így jobb híján csak a silány, kifőzdei változatot kóstolhatja az, aki tudja, hogy mit keres. 

Az első három hónap tapasztalata után három fontos változtatást iktattak be a tésztázó életében. A legfontosabb, hogy megnyitott a Nudli Óbuda Pop-Up névre hallgató egységük a III. kerületben – így mostantól Budán is elérhetőek a Tésztakantin legnépszerűbb fogásai. A pop-up egységből történő kiszállítás és a személyes átvétel a Pastrami étterem közreműködésével valósul meg – az innen rendelhető ételek is a Nudli konyháján készülnek, a Pastramiban csak a termékek elkészítésének záró mozzanatai zajlanak, annak érdekében, hogy azok tökéletes állapotban jussanak el a vendéghez.

A választék folyamatos fejlesztése és a törzsközönség érdeklődésének fenntartása érdekében három új étel is felkerült az étlapra: a hortobágyi húsos palacsinta és a csirkepaprikás mint a magyar konyha két ikonikus tésztaétele, illetve az osztrák–magyar konyha hagyományaihoz illeszkedő tépett kacsás, káposztás nudli, ami egy, a Nudliban született fantáziaétel. 
A harmadik változtatás pedig az, hogy a vendégekkel szoros együttműködésben átdolgozták pár korábbi receptjüket – így érdemes lesz újrakóstolni a mákos nudlit, a lecsós galuskát és a káposztás tésztát is, ezek a fogások ugyanis új fűszerezést kaptak.  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

Gasztró Szponzorált

Új helyet nyitott a közönségkedvenc ázsiai – A padthai wokbart már a Hegyvidéken is megtaláljuk

Megnyitott a padthai új egysége a Hegyvidéken, a MoM Sportban, így az ázsiai ízek rajongói nem maradnak finom falatok nélkül a környéken.

Gasztró Budapest

Ellopták Bernátot, a Rengeteg RomKafé főmackóját

Ismeretlenek elrabolták a több száz plüssmackójáról és kiváló forró csokijairól híres Rengeteg RomKafé főmedvéjét.

Neked ajánlott

A