Hamarosan itt a húsvét, és úgy fest, idén otthon töltjük a hosszú hétvégét, azonban most magunkkal vihetjük vagy házhoz rendelhetjük az InterContinental Budapest tradicionális menüjét. Így ha nincs kedvünk a konyhában tölteni az ünnepeket, akkor nyugodtan rábízhatjuk magunkat a hotel éttermének szakácsaira, akik gondoskodnak a legjobb húsvéti falatokról!

Az InterContinental Budapest kínálatában mindent megtalálunk, ami egy tökéletes húsvéti lakomához elengedhetetlen. Legyen szó báránysültről, sonkáról, kalácsról vagy az elengedhetetlen csokitojásról, ha megrendeljük a fogásokat, az ünnepi hangulat garantált lesz!

Az étterem egyik kiemelt fogása igazi tradicionális húsvéti étel: a rozmaringos báránylapocka fokhagymás burgonyapürével, kemencében sült répával és párolt zöldségekkel érkezik. Ha viszont már csak a húsvéti sonka hiányzik az asztalról, az sem lehet akadály, akár egy egészben főtt parasztsonkát is rendelhetünk, melyet tormamártás, petrezselymes burgonya és kalács kísér. Ráadásul most a báránylapocka rendelése esetén andékba kapunk egy üveg Lisicza Ravasz Vörös (2019) cuvée-t, ha pedig a húsvéti sonkát választjuk, akkor egy üveg Molnár mátrai olaszrizling (2019) fehérbor érkezik a rendelés mellé.

Az ünnepi asztalról nem hiányozhat a sonkatál sem, melyen mindent megtalálunk, ami a húsvéti menühöz elengedhetetlen: a hidegen tálalt, hagyományosan füstölt, főtt parasztsonka mellett szárított pármai sonka, főtt tojás, ropogós tavaszi zöldségek, házi fonott kalács és még sok finomság érkezik a menühöz.

A főfogások mellé remek kiegészítés lehet a tavaszias zöldborsókrémleves, melyre a pirított rókagomba és az ízletes kucsmagomba teszi fel a koronát. A húsvéti étkezést pedig egy egészen különleges édességgel zárhatjuk: a ropogós csokoládétojás belseje mangós sárgabarackot és krémtúrót rejt.

A húsvéti ajánlat április 1. és 5. között tart, és legyen szó kettesben töltött ünnepről vagy az egész családról, a fogások között találhatunk 2-3 vagy 3-4 fő részére is ideális ajánlatot, de a hotel étterme akár 10 főre is tudja biztosítani a rendelést. Főételből, levesből és desszertből lehetőség van 1-1 adagot is kérni, így azok kiegészítő fogásként is szolgálhatnak az ünnepi menühöz. Elsősorban tradicionális magyar húsvéti menüt állítottak össze az InterContinental Budapest éttermének séfjei, de szerepel a kínálatban vegetáriánus fogás is, így annak sem kell kimaradnia a húsvéti ünneplésből, akinek nem a sonka a kedvence.

A menüket a szálloda éttermében vehetjük át, de igény esetén taxis kiszállítást is kérhetünk. A rendeléseket 2021. április 5-ig a 06 1 327 6392-es telefonszámon vagy a corso.restaurant@ihg.com e-mail-címen adhatjuk le, a kívánt átvétel idejét megelőzően legkevesebb 48 órával. A részletes menü és további információk a szálloda honlapján érhetők el.

Címkék