Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

A Gellért szállóban fotózkodott Pedro Pascal, a Mandalorian főszereplője

Ryan Gosling után újabb sztár portrésorozatához szolgált háttérként a patinás szálloda.

Az Entertainment Weekly az év (egyik) előadójának (EW's Entertainers of the Year) választotta Pedro Pascalt, a The Mandalorian, a Trónok harca és a Narcos színészét, és ennek apropóján készített vele interjút és egy fotósorozatot, melyen beazonosítható a Gellért Hotel, az egyik Dunára néző lakosztály faberakásai, erkélye, a szálloda hátsó lépcsőháza és a Szabadság híd.

A chilei–amerikai származású színész szeptemberben már járt Budapesten (ugyanakkor, amikor Nicolas Cage) a The Unbearable Weight of Massive Talent című film forgatása miatt. Ekkor rajongói Instagram-oldalán budapesti helyszíneken készült fotók bukkantak fel róla, például a Parlament előtt.

A Danubius Gellért Hotel lapunknak adott információi szerint a színész és a stáb november elején érkezett meg a szállodába a forgatásra. Az Entertainment Weekly cikkében videó is megtekinthető a Gellért Hotelben zajló fotózásról, aminek eredménye a december 18-án megjelenő magazinban lesz majd teljes egészében látható.

Hivatalos oldalán egy hete is jelent meg kép a Margit hídról, háttérben a Parlamenttel, így elképzelhető, hogy a színész a határzár miatt itt ragadt, de az is lehet, hogy csak később osztotta meg a fotót.

(Borítókép: Gage Skidmore / Wikimedia Commons)

Cimkék

Hasonló tartalmak

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Új városnegyed biztosan lesz Rákosrendezőn, de a toronyház sincs kizárva

?>

Rákosrendező romos területének fejlesztése biztosan elindul, de még nem eldöntött, hogy milyen irányban haladnak majd az új negyed kialakításánál.

Átadták Budapest 2023-as Építészeti Nívódíját

?>

Budapest Építészeti Nívódíját azok a munkák kapják, melyek hozzájárulnak egy élhető(bb) város létrehozásához. Mutatjuk az idei nyerteseket.

Budapest

A mélység, ami elnyelt tankokat és téglagyárat is – A Feneketlen-tó története

?>

Ha rendeznénk egy „fenyegető elnevezésű budapesti helyek” versenyt, a Feneketlen-tó biztosan dobogós lenne. Na de miért kapta a 4-5 méter mély tó ezt a furcsa nevet?

Neked ajánlott

A