Ryan Gosling után újabb sztár portrésorozatához szolgált háttérként a patinás szálloda.

Az Entertainment Weekly az év (egyik) előadójának (EW's Entertainers of the Year) választotta Pedro Pascalt, a The Mandalorian, a Trónok harca és a Narcos színészét, és ennek apropóján készített vele interjút és egy fotósorozatot, melyen beazonosítható a Gellért Hotel, az egyik Dunára néző lakosztály faberakásai, erkélye, a szálloda hátsó lépcsőháza és a Szabadság híd.

A chilei–amerikai származású színész szeptemberben már járt Budapesten (ugyanakkor, amikor Nicolas Cage) a The Unbearable Weight of Massive Talent című film forgatása miatt. Ekkor rajongói Instagram-oldalán budapesti helyszíneken készült fotók bukkantak fel róla, például a Parlament előtt.

A Danubius Gellért Hotel lapunknak adott információi szerint a színész és a stáb november elején érkezett meg a szállodába a forgatásra. Az Entertainment Weekly cikkében videó is megtekinthető a Gellért Hotelben zajló fotózásról, aminek eredménye a december 18-án megjelenő magazinban lesz majd teljes egészében látható.

Hivatalos oldalán egy hete is jelent meg kép a Margit hídról, háttérben a Parlamenttel, így elképzelhető, hogy a színész a határzár miatt itt ragadt, de az is lehet, hogy csak később osztotta meg a fotót.

(Borítókép: Gage Skidmore / Wikimedia Commons)

Címkék