Ebben a varázs-tematikára épülő étteremben a varázsvilág több részlete is megelevenedik, és itt még bizonyára Harry Potter is elámulna, és ez lenne a törzshelye – ha köztünk élne, beugrana, amikor a szürke hétköznapok elűzéséhez a varázslathoz fordul. Füstölgő varázsitalok, filmbe illő díszletek és családias környezet fogad minden betérőt a belváros legmesebelibb éttermében.

Kijelenthetjük, hogy Budapesten az ember el van kényeztetve. Remek éttermek, prémiumkávézók közül lehet mindennap szemezgetni, és a listán olykor igazi különcök is feltűnnek. A The Magic Budapest a kedves macskaköves Hajós utcában nyitotta meg kapuit egy Ogre felügyeletével még októberben, és azóta is rendületlenül kínálja bájitalait és az izgalmas ételeit kicsiknek és nagyoknak, mert hiszik, hogy a varázslat iránti szeretet nem ismer korhatárt.

A különleges étterembe toppanva egy varázskastélyban találjuk magunkat, és kedvenc történeteink tárgyait fedezhetjük fel lépten-nyomon. Rögtön balra a híres neves sorszámozott Nimbus 2000, varázssüveg az asztalon – amulettek és ereklyék, Tekergők Térképe, Excalibur, Demóna pálcája mind a berendezés fontos része. Olyan érzés fog el minket, mintha egy mesefilm forgatásába csöppentünk, a falakat képzőművészek tervezték, a dísztárgyak szobrászok keze munkáját dicsérik. Az étterem kétszintes, az emeleten egy fokkal sötétebb hangulat elevenedik meg, amiért többek között egy óriási kígyó a felelős, és lebegő gyertyák rajzolják ki a Magic feliratot. A szimpatikus hely megtalálása után érdemes az étel- és italválasztékra fordítani figyelmünket.

A Magicben természetesen az ételek is el vannak varázsolva, az étlap koncepciója szorosan támogatja a hely atmoszféráját. Csupa érdekes színben pompáznak és különleges formát öltenek a finomságok. Mint mesélik, sokáig kerestek olyan beszallítókat, akik nem mesterséges színezéket, hanem prémium alapanyagokat használnak ételfestés során – a fekete buci színezéséhez például a tintahal tintáját hasznáják. A fogások olyan fantázianevek alatt futnak, mint az Ogre álom, Unikornis nasi, Orkok csemegéje, Fekete mágia burger, Apró manók étke. Én egy kellemes Szerelem főzetet szürcsöltem el, mi baj lehet alapon, ami füstölögve érkezett és még felnőtt fejjel is szuper élmény volt. És igen, a Magic célja ez: hogy egy remek élménnyel a zsebükben távozzanak a varázsvilág kedvelői.

„A legfontosabb, hogy mindenki egy különleges élménnyel legyen gazdagabb, aki ellátogat a Varázskastélyba, mi ezen dolgozunk folyamatosan” – meséli a Magic csapata.

„A legfontosabb, hogy mindenki egy különleges élménnyel legyen gazdagabb, aki ellátogat a Varázskastélyba, mi ezen dolgozunk folyamatosan” – meséli a Magic csapata.

És a történet itt még nem ért véget. A Magic-nél lehetőség van újgenerációs szabadulószobák kipróbálására is, ahol kijárhatjuk a Varázsló Iskolát, és egy teljes nap programját tudhatjuk le egy csapásra. Családoknak, baráti köröknek, szülinapokra és csapatépítőkre is pompás választás, nézzetek körül az oldalukon a részletekért!

Címkék

Elérhetőségek

The Magic Budapest 1065 Budapest, Hajós utca 25. Facebook-oldal Weboldal