Nem mindennapi húsvét közelít – egy csendesebb, szűk körben eltöltött tavaszköszöntés vár ránk most hétvégén. Ahogy lassacskán megbarátkozunk a gondolattal, éltessen minket a bizonyosság, hogy kedvenc ételeink most sem kell, hogy hiányozzanak az asztalról. Sőt lehetőségünk van a tökéletes kombinációk házhoz rendeléséhez, amivel még a fáradhatatlan hőseink, a mentősök munkáját is támogatjuk.

Elindult a húsvéti szezon, és bár nem olyan tempóban dübörög, ahogy azt megszokhattuk, ideje elgondolkodnunk azon, milyen finomságokkal lepjük meg magunkat és szeretteinket, hiszen mindenkire ráfér most egy kis vidámság. Ha úgy döntünk, az ünnepi falatokat nem mi készítjük el, a DNB Budapest szívesen átvállalja ezt a feladatot, és ráadásul most minden húsvéti megrendelés után 1300 Ft-tal támogatják az Országos Mentőszolgálat munkáját! A DNB ikonikus ételeit április 10-16. között tudod megrendelni a +36 1 737 7377 számon vagy a dnb.budapest@marriott.com email címen keresztül. Rendelési igényedet a kívánt szállítási időpont előtt 24 órával jelezned kell, az ételeket átveheted személyesen is a DNB Budapest éttermében, vagy választhatod a házhozszállítás szolgáltatást, amit Budapesten belül vehetsz igénybe 5500 forint ellenében.


Főszerepben a különleges és tradicionális Húsvéti fogások. A DNB változatos igényekre szabta a választható tételek sorát, így a klasszikus ízek rajongói és a meglepőbb ételek szerelmesei is megtalálhatják a szívükhöz közel álló ételeket. 


ELŐÉTEL- ÉS DESSZERTVÁLOGATÁS 

  • Magyar hagyomány (4-5 fő) 6000 Ft
Főtt szabadtartású tojás, savanyított torma, zöldhagyma- és retekválogatás, ,,sárga túró"
  • DNB tál (4-5 fő) 13 000 Ft
Hazai felvágott- és sajt válogatás házi készítésű savanyúsággal, crostinivel és mustárral
  • Nemzetközi válogatás 17 000 Ft
Angol húsvéti zsemle, kaszinótojás, tavaszi zöldségcrudité humusszal, padlizsánsalátával, tzatzikivel, tésztasaláta rákkal, avokádóval, és bazsalikomos pestóval
  • Füstölt lazacos-spárgás lepény (4-5 fő) 12 000 Ft
  • Frissen a cukrászatból (4-5 fő) 6000 Ft
Házi almás ropogós vagy kalács vagy bejgli
 

FŐÉTELEK
 
  • Magyar füstölt sonka (4-5 fő) 18 000 Ft
Sütőben sült burgonyával, párolt vörös káposztával és gyökérzöldségekkel
  • Tavaszi sült báránylábszár (5-7 fő) 28 000 Ft
 Mentaszósszal, konfitált újburgonyával, sütőben sült gyökérzöldségekkel és friss zöldbabbal
  • Házi zöldséges rétes (v) (4-5 fő) 8000 Ft
Bazsalikomos paradicsomszósszal, sült újburgonyával és szezonális salátával


 
ITALOK
 
  • Garamvári Chardonnay 75 cl 3900 Ft
  • Kiss Gábor Rouge 75 cl 5200 Ft 

A DNB legjobb fogásait az ünnep elteltével is élvezheted otthonodban. Az aktuális étlapot itt találod, rendelni pedig az étterem fent említett elérhetőségein túl a Wolt és a Netpincér-GO alkalmazás valamelyikével is tudsz.

Címkék

Elérhetőségek

DNB Budapest 1052 Budapest, Duna korzó Facebook-oldal Weboldal