Mária Lakatos Culture Camp on Százados út, 1925

Kevés kellemesebb dolgot tudunk elképzelni a vasárnap reggelre a lustálkodásoknál, de a brunch a kivételek közé tartozik. A reggeli és ebéd tengelyén valahol félúton található fogalom egyszerre jelenthet kései, kényelmes tempóban elfogyasztott, kiadós fogásokat, amik mellé társadalmilag is elfogadott kiegészítő a pezsgő, és közös, beszélgetős, családdal vagy baráttal megosztott értékes órákat.

A Corinthia Hotel Budapestben is tudják már egy jó ideje, hogy a brunch-olás egy klassz program, éppen ezért a Brasserie & Atrium tágas terében rendszeresen meghirdetnek hotelvendégek és nem hotelvendégek számára ilyen alkalmakat, mindig más témában. Járhattunk már itt háztáji termelős és húsvéti büféebéden is, a mostani sorozattal pedig az ünnepekre hangolódhatunk. Sőt magát a karácsonyt és az új évet is megünnepelhetjük a szokás szerint roskadásig pakolt büféasztalok, a szalonzene, a témához illő dekoráció és a kiegészítő programok társaságában.

Az ünnepi brunch-ok november 26-tól, vagyis már most vasárnaptól indulnak és január 1-ig tartanak. A karácsonyfát már az első alkalmon felállítják, így ez innentől biztos tartozéka lesz az elkövetkezendő eseményeknek, akárcsak a büféasztal kedvenc tételei, de a dekoráció további elemeit, az ételspecialitásokat és a zenét mindig az aktuális téma fogja meghatározni. Ezek a következők lesznek:

  • November 26.: Gyertyagyújtó büféebéd
  • December 3.: Mikulás-napi büféebéd
  • December 10.: Adventi büféebéd elzászi hangulatban
  • December 17.: Az otthon melege brunch
  • December 25.: Karácsonyi büféebéd a herceggel
  • December 31.: Szilveszteri büféebéd
  • Január 1.: Szerencsehozó büféebéd

Mindegyik esemény családbarát, így bátran lehet hozni a gyerekeket is – ők egy külön játszósarokban, animátorokkal is tölthetik az idejüket. Már előre várjuk, milyen dekorációval és ételekkel készülnek a házban – ha erre még várni is kell egy kicsit, a bejelentkezést érdemes már előre megejteni.