Nem is gondolnánk, de a Normafától nem messze aktív kulturális élet zajlik. Június közepe óta ugyanis Csillebércen hetente több alkalommal is színielőadásokat tartanak az idén felújított szabadtéri színházban. Az augusztusi programban lesz A padlás, a Made in Hungária és a Liliomfi, mutatjuk részletesebben.

Egy nagyon jó dolog történt a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban: idén nyárra felújították az itt található szabadtéri színpadot. Június 16-án el is indult az idei szezon, az Abigéllel, és egészen szeptember közepéig számíthatunk előadásokra. Az augusztus jó sűrűnek ígérkezik, vagyis bőven lesz miből választani, ha nem bánjuk, hogy a Made in Hungáriát, a Liliomfit vagy az István a Király rockoperát a csillagos ég alatt kell néznünk.

Utóbbi éppen most pénteken, augusztus 4-én, 20:30-kor kezdődik, és még lehet rá jegyet váltani. Innentől kezdve pedig nem is nagyon lesz pihenő: hetente több előadást is műsorra tűznek, melyek között gyerekeknek és felnőtteknek szóló műfajok is megjelennek.

Augusztus 9-én jön a legendás A padlás, Presser Gábor és Sztevanovity Dusán híres dalaival, szuper koreográfiával és színészekkel. A történet két szerelmes fiatalról és négy, a túlvilágot kereső szellemről mesél, most, a nyílt térben plusz egy misztikus réteggel kiegészítve a színpadi látványt.

Augusztusban lesz még Operettcsillagok éjszakája, Gerendás Péter-est, vígjátékok, mint például a Elvis, Oltár, Miami, utóbbi Hujber Ferenc és Kiss Ramóna főszereplésével, a Made In Hungária a híres film alapján, de Levente Péter kacagó színháza is hadba áll, hogy a gyerekek se maradjanak ki a jóból.

A Csillebérci Szabadtéri Színpadhoz igaz kell egy kicsit utazni a városon belül, de még tömegközlekedéssel is, a Széll Kálmán tértől indulva, 21-es vagy 21 A-s buszra szállva viszonylag gyorsan elérjük. Egész pontosan a Konkoly-Thege Miklós út 21. szám alatt találjuk, a részletes programért és jegyvásárlási információért kattintsatok IDE.