A Duna egy megkerülhetetlen és lüktető pontja a városnak, olyan hely, ami minden budapestinek jelent valamit. Mindegy, hogy reggel kocogunk a rakparton, este hallgatunk jazzt a Lánchíd tövében, átrobogunk felette busszal vagy a kutyánkkal játszunk a Római-parton, időről időre keresztezzük az útját. Éppen ezekre az élményekre kíváncsi a Foka-öbölben épp építés alatt álló Duna Terasz Premium teraszház. Ha Instagramon megosztjátok, szerintetek mi a legjobb a Dunában, vízi limuzinozást nyerhettek.

A Dunát és partjait régóta használják a budapestiek, és habár az egykori gabonaszállító gőzhajók helyett ma már inkább turistahajók uralják a vizet, a rakpartokon pedig kalapos hölgyek helyett fröccsöző fiatalok ücsörögnek, a folyó ugyanúgy fontos szerepet tölt be a város életében. Használhatjuk utazásra, kenuzásra, háttérnek rakparti koccintáshoz, futáshoz, kutyasétáltatáshoz. És szerencsére nem csak használhatjuk, hanem használjuk is, és ezekkel az élményekkel most nyerni is lehet.

A nyereményjátékot a Duna Terasz Premium, egy Foka-öbölben épülő 322 lakásos lakópark indította. Ő maga is a Dunához kötődik, közel a vízhez, hatalmas belső kerttel épül majd meg, körülbelül másfél év múlva. Fontos cél, hogy a leendő lakókat ezáltal is közelebb hozzák a folyóhoz. Amíg pedig zajlanak a munkálatok, lehet a játékra fókuszálni, aminek nyertese egy 50 perces vízi limuzinozást kap a Dunaramán. Ide plusz 9 főt is magával vihet.

A részvételhez annyit kell tenni, hogy július 30-ig megosztjátok az Instagramon kedvenc Dunához kötődő képeiteket, #dunaielmeny és #dunateraszpremium hashtagekkel, valamint követitek a @dunateraszpremium lakópark Instagram profilját.

További részletek ITT.

Sok sikert!