Hagyományosan minden évben az első CityMatiné jelzi, hogy ideje elbúcsúztatni a tavaszt és köszönteni az első nyári napsugarakat. Idén az örömtűz május 4-én gyullad ki, és ekkor veszi kezdetét a rituális tánc Carlita varázslataival!

Tizenharmadik szezonját indítja a CityMatiné, az ország vezető nappali rendezvénysorozata. A keresztségben idén Misztikus Majális nevet kapott nyitóesemény rengeteg meglepetést és programot tartogat, nem beszélve a külföldi sztárfellépőről.

A majális fő fellépője a török és olasz gyökerű, de ízig-vérig világpolgár Carlita. A szabadságvájb elsőrendű nagykövetét a legendás DJ Tennis fedezte fel, és már olyan szeánszokon áldoztat az elektronikus zene oltárán, mint a Coachella, a Circoloco-sorozat vagy a Cercle, de állandó meghívottja a klubélet legkultikusabb helyszíneinek is Tulumtól Ibizáig, Dél-Amerikától Ázsiáig. A hetekben jelent meg a régóta várt, Time című single-je a brit Ninja Tune kiadónál, amin keresztül nemcsak az időhöz való viszonyát ismerhetjük meg, hanem klasszikus zenei tehetségét is, mivel CARLITA a digitális hangszerek mellett csellón is magas szinten játszik.

A rendezvény ikonikus helyszínre tér vissza a Hajógyári-szigeten: a Golftanya egy hatalmas, növényzettel borított, Dunára néző placc, ami az évek során alaposan belopta magát a matinézók szívébe. Lesz jóga, vakrandi és jó pár egyéb program is a táncon kívül, csekkoljátok a nagy felhőt, hogy ne maradjatok le semmiről.

(Borítókép: CityMatiné)

Címkék