Bár édesanyánk, nagymamánk valószínűleg Oscar-díjat érő előadásnak érezte minden óvodai és általános iskolai szereplésünket, és legszívesebben Derkovits-ösztöndíjban részesített volna minden, technikaórán készített kis tákolmányért, azért nem feltétlen baj, hogy már felnőttünk, és nem ilyesmivel kell kedveskednünk nekik anyák napján. Közeleg május első vasárnapja, amikor az anyukáké és a nagyiké a főszerep: ajándékozzuk meg őket egy kis együtt eltöltött idővel! Néhány igazán alkalomhoz illő közös programot ajánlunk.

1. Brunch a W Budapest Hotellel és az Omoroviczával

Az egykori Balettintézet megújult épületében működő W Budapest Hotel étterme, a Nightingale by Beefbar és az Omorovicza luxus kozmetikai márka tartalmas programmal készül anyák napjára. Az eseményen az Opera látványa, az  Andrássy út pezsgése és a csodásan felújított épület remek aláfestést biztosít majd a finom tojásos reggeli fogásokhoz vagy a szezonális spárgás ételekhez. Az előzetes foglalás után látogatható anyák napi brunch alkalmával külön zenei program is várja az ünnepre érkezőket, a résztvevőknek pedig Omorovicza-ajándékkal és egy pohár itallal is kedveskednek.

További infók itt.

2. Anyák napi PaWsome Puppy Yoga

Ha sportos anyukánk van, akkor tökéletes ajándék lehet egy közös puppy yoga, ha pedig kevésbé sportos, akkor a tündéri kiskutyák társaságában szívesebben elkezd majd mozogni. Bár a jóga mindenképpen felfrissít, azért egész más élmény úgy nyomni a kobrapózt és a csaturangát, hogy közben a cuki kölykök ott botladoznak körülöttünk, bújnak hozzánk, és folyamatosan játszanának velünk. A közös edzéssel ráadásul jó ügyet is támogatunk, hiszen a jegyárakból befolyó bevétel egy részét a kiskutyákat biztosító Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány kapja. Mi már kipróbáltuk a puppy yogát, nemcsak felüdíti a testet és a szellemet, de jókedvre is derít.

További infók itt.

3. Bárest az Opera Gin Főzdében

Anyák napja előestéjén, május 4-én végre az édesanyák is kicsit hátrahagyhatják az aggódó, féltő énjüket, és megmutathatják, milyen lazán merülnek el az élet élvezetében. Az Opera Gin újpesti főzdéjében izgalmas környezetben vezetik be az érdeklődőket a ginek, gines koktélok világába, anyák napja alkalmából pedig kísérőfalatokat biztosítanak. Ezúttal a jegyvásárlás mellé ajándékba kapunk egy pluszjegyet, az italok pedig egységesen 3200 forintba kerülnek. A finomságok és a különleges környezet adott, nekünk már csak a kellemes társaságot kell biztosítanunk ahhoz, hogy édesanyánk végre egyszer kirúghasson a hámból.

További infók itt.

4. Palacsintázás és virágvásár a nor/mában

A palacsinta készítése olyan édes teher, amit sok anyuka és nagymama vállal a család legkisebb tagjaiért, akiknek jó érzés örömet szerezni ezzel a finomsággal. Legyen az évben egy olyan nap, amikor nem rájuk vár a feladat kellemetlenebb része, lepjük meg őket túrós-barackos vagy házi mogyorókrémes változatokkal, és válasszunk hozzá egy csinos virágcsokrot is a nor/mában!

További infók itt.

5. Virágos workshop a Virág Benedek Házban

Tökéletes program lehet a Virág Benedek Ház udvarán május 4-én 17 órakor zajló workshop, ahol saját kezűleg, de profik tanácsadásával készíthetünk élő virágból virágbokszot. Akár édesanyánkkal együtt is készülődhetünk, de meglepetést is készíthetünk neki, amit látogatásunkkor adunk majd át.

További infók itt.

6. Bazsarózsavásár & brunch a Síházban

Nem mindig kell túlgondolni az ünnepet, néha éppen elég örömet tud okozni egy kellemes délelőtti séta a Normafánál, amire egy kiadós brunchcsal könnyedén felkészülhetünk, a találkozást pedig kiegészíthetjük egy csokor pünkösdirózsával is, hogy igazán ünnepi legyen az együttlét. A Síház elegáns, mégis természetközeli hangulata pedig bizonyára csodás aláfestést szolgáltat majd mindehhez.

További infók itt.

7. Brunch a Baltazárban

Lepjük meg anyukánkat, nagymamánkat egy különleges, családi együttléttel, amikor végre nem ő főz, hanem neki főznek! A Baltazár napsütötte teraszán élő zenével, frissítő koktélokkal és könnyed, ízletes fogásokkal várják az egész családot anyák napja alkalmából. Miután jóllaktunk a merész hangulatú, mégis családias étteremben, irány a séta – gyönyörködjünk együtt a Vár hangulatos kis utcáiban és a szédületes kilátásban!

További infók itt.

(Borítókép: Hartyányi Norbert – We Love Budapest)

Címkék