Az Impostorban egyre jobbak a bulik és finomabbak a koktélok, ráadásul ázsiai sörökben sem szűkölködnek. A Baotifulban pedig mindig hangulatos volt az iszogatás előtti csipegetés. Időközben a két helyhez pop-up szinten betársultak a Digó pizzások is, és a téli nápolyi pizzás hétvégékkel elég nagyot mentek. A nyár közeledtével úgy döntöttek, hogy még nagyobb hangsúlyt fektetnek a belső udvarra, ahol bárpultot, kis konyhát és grillrácsokat is találunk. Az atmoszféra még mindig kicsit lázadó, az itt dolgozók pedig igazán jó fejek, ami lássuk be, fontos tényező.

A Szabadság tér két – de igazából egybe tartozó – helyét azért is kedveljük, mert kiesik a nagy tömegek által látogatott utcák forgatagából. Tudjuk, hogy az Impostorban és a Baotifulban is jól fogjuk érezni magunkat, anélkül, hogy félóránként petrezselymet kéne vásárolnunk egy leánybúcsús csapattól vagy hogy túl zajosak lennének a kocsmatúrások. Programjaikon persze elég jó szetteket hoznak a DJ-k és kiemelten kutyabarátként gyakran kialakul a kutyadiszkó, ahol sokszor Kiko, a flegma ábrázatú Shiba Inu a falkavezér. Sok a pop-up jellegű hétvége is, így a Digókkal, vagy ázsiai ihletésű kirakodós piaccal.

Ahogy az belvárosi helyeknél lenni szokott, a kezdeti csapathoz képest nagy volt a fluktuáció, de úgy vélik, most elég felkészült és jó legénységgel mennek, amit mi is megtapasztalhattunk. Mosolygósak, értik a dolgukat és nagyon odafigyelnek a vendégekre.
Sok újdonsággal készülnek a szezonra, ilyen például a közösségi grillezés, ami annyit jelent, hogy gyakorlatilag szabad a gazda a grillrácsaiknál, ha egy nagyobb társasággal érkezünk. A részletekről érdemes náluk érdeklődni, de remek ötletnek tűnik. Ahogy az is, hogy június első hétvégéjén becsatlakozván a HeyDay projekthez, délután 14:00 órakor indul majd a buli, az éjszakai veretés helyett.

Mi is kedveljük erős koktélvonalukat, érdemes ilyen tekintetben is odafigyelni rájuk. Már elkezdték, és hagyományt szeretnének teremteni a Bloody Mary Brunch nevezetű rendezvénysorozattal, mely természetesen a szóban forgó italra fókuszál. Nemcsak a klasszikus verziókra, hanem a mezcallal készítettre, vagy éppen frissen facsart uborkalé-alapú koktélra. A mezcalost meg is kóstoltuk: pikáns, chilis, és jól jön a mexikói ital füstös íze is.

Ha valaki pedig az ázsiai söröket preferálja a kisüzemi őrület helyett, náluk nyolc üveges tételt mindig találni, az Asahitól a Kirin Ichibanig. Sőt, adott, hogy szakékban sem viccelnek, így könnyedebb és érettebb szakét is kóstolhatunk itt.
Ami az ételeket illeti, továbbra is ízletesek a baók, melyhez a bucit házilag készítik, amitől légies, könnyed és ragacsosságtól mentes baót kapunk kézhez. A szaftosság a szószoknak és a kimchinek köszönhető, de ezt örömmel fogadjuk. Ahogy az avokádós szendvics állagát és ízét is: a faszénen grillezett húspogácsa is jól sikerül. Mivel az igény megvan rá, a vegetáriánus vonal is erősebbé válik, mi például egy tofut kóstoltunk.

A nyári programok és étel-/itallapok tehát jócskán feldobják az Impostor és a Baotiful életét, és egész nyugodtan tervezhetünk hétköznapi, munka utáni etapokat és hétvégi estéket az udvarra, ami éppen csak annyira elfuserált, hogy szerethetővé és őszintévé teszi azt.