A Heydayt alkotó három fiatal a nappali bulizást szeretné fókuszba helyezni Budapesten, a havonta különböző helyszíneken jelentkező szombati eseményeivel.

Egy még mindig dagadó piaci rést próbál beölteni új programsorozatával a Heyday csapata, ugyanis elkötelezetten kiáll a nappali bulizás mellett, tehát ha néha már unjuk, hogy hajnalban keveredünk haza, mert a party vagy a koncert éjfél előtt el sem kezdődik, akkor erre most egy jó alternatívával szolgálnak. Ahogy azt már korábban megírtuk, a CityMatiné is ezen az úton jár, az ő céljuk az, hogy ne csak este, hanem napközben, gyerekekkel is működjön a felhőtlen szórakozás. A három tagból álló mostani csapat pedig egyfajta belső igénytől vezérelve döntött úgy, hogy még jobban szaporítja a nappali buliprogramok számát.

Úgy gondoljuk, hogy manapság csak az nem talál kedvére való eseményt Budapesten, aki nem akar, és a rengeteg lehetőség közt gyakran magunk sem tudjuk, milyen irányba induljunk el. Azonban ahogyan szélesedik az ember látóköre, úgy vált számunkra is egyre nyilvánvalóbbá, hogy az éjszakai élet, és a nagyobb körökben ismert szórakozási alternatívák már nem tudják maradéktalanul kielégíteni a közönséget."

„Az emberek egyre fogékonyabbak a különös, izgalmas és merész dolgokra, nem meglepő tehát, hogy a monotonabbá váló bulik alkalmával egyre kevesebben tudnak felhőtlenül kikapcsolódni. Ekkor kezdtünk el azzal foglalkozni, milyen úton is haladhatnánk, hogy egy újfajta opciót nyújtva egyedi élményekkel gazdagítsunk másokat.” Így kitűzték azt a célt, hogy az éjszakai klubéletet a nappali órákra cserélik, és elindítanak egy nappali bulisorozatot. Hiszen miért kéne a bulizást beskatulyázni egy esti elfoglaltságnak?

A bulikat havi rendszerességgel tartják majd, minden hónap elején, szombatonként, délután 2-től este 10-ig. A helyszínek a tervek szerint változnak majd, ahogyan a zenei műfajok is, lesz majd technó, chill out vagy akár trap is, három DJ-vel, néha pedig élő énekkel is összekötnék az elektronikus zenét egyfajta kísérletként.

Az ötlet Berlinből jött, és egy kisebb közvéleménykutatás is megelőzte, ami szerint igény az bőven lenne rá. Minden party különböző tematikájú lesz, ezek azonban csak a Facebook event megjelenésekor derülnek ki. Az első dátum június 3-ra szombatra esik, 14 órától 22 óráig, és az Impostorban kerül megrendezésre.

Ahogy ők fogalmaznak: "Szeretnénk, ha az emberek nem csak a sötétségben engednék el magukat, hanem a fényhez, a minőségi zenéhez, és nem utolsó sorban egymáshoz közelebb kerülve teljes önfeledtségben tudnának szórakozni.

Egyre nagyobb teret kapott az online ismerkedés, az éjszakai bulik nagy része pedig nem a minőségi kapcsolatok kialakításáról szól, ebben nagy segítség lenne egy ilyen délutáni program."
Facebook-eseményInstagram