Egyedülállóknak valóságos gyásznap a február 14-e. Ha egy pillanatra el is feledkezünk arról, hogy csak párosan szép az élet, és pocsékul kéne éreznünk magukat, lépten-nyomon emlékeztet rá a vendéglátó- és szolgáltatóipar. Ha nem szeretnél otthon ülni, és magányosan pörgetni a Facebookot és az exek adatlapját, vagy elvből utálod az egész angolszász eredetű giccsparádét, ezen az öt eseményen hozzád hasonlókkal együtt lehetsz kiábrándult vagy éppen felszabadult – ami jólesik.

Szakíts Valentin-napon – a ToldibanA Toldi Mozi alkalmas helyszín arra, hogy az év legromantikusabb napján egyedül érezzük magunkat. DJ lógsz pénzzel, DJ nem hív vissza, DJ blokkoltalak facén, DJ instán lebuktál fog gondoskodni a jó hangulatról és a jó zenéről. Akár szakítottál, akár befürödtél a Tinderrel, itt kisírhatod magad sok magányos emberrel táncolva. Avagy Brad és Angelina se bírta örökké...
Facebook eseményBajcsy-Zsilinszky út 36-38. 23:00 – 04:00 Beugró: 300 Ft

Érvágós Szingli Buli a Zöld MacskábanAz egyetemisták, főiskolások egyik régi törzshelye a Zöld Macska Kultúrkocsma (régen Diákpince), ami egykor azért jött létre, hogy amatőr színtársulatoknak helyet adjon. A kézműves söröző mai bulijába rengetegen jelezték, hogy mennének, úgyhogy érdemes korán érkezni. Eret vágni persze nem kötelező (nem is ajánlott), belépés csak facéran vagy kutyával.

Zöld Macska Kultúrkocsma Üllői út 95., Budapest, 1091 20:00-02.00

Anti-Valentin Nap A DezsőbenA Tanú című film híres disznójáról elnevezett kézműves sörözőben sem kell andalgó szerelmespárokat kerülgetni ma este. A Neked Csak Dezsőben szinglik és Bálintok kedvezménnyel ihatnak Russian Standard vodka és Neked Csak Lager söröket (490 Ft). Vörös rózsát hozni tilos!
Neked Csak Dezső1074 Budapest, Dohány utca 7.
18:00-tól

Ne vegyél virágot, a pultost itasd! – Winestage BorbisztróA neve ellenére a hely nem feltétlen a kifinomult borértők törzshelye. A Síp utcai egységben megéri szinglinek lenni, ma este 30% kedvezményt kap mindenki, akinek elege van abból, hogy csak a párokat ünneplik.

Winestage Borbisztró Síp utca 5.
18:00-02:00

Virtuoso Dine&WineA budai oldalon sem kell egész este szomorkodni. A Rózsadombon, a Szemlő-hegyi-barlang mellett található étteremben az izgalmas menüsor helyett kifejezetten erre a napra kitalált Anti-Valentin koktél is várja a giccsparádét elvből ellenzőket, vagy akik szimplán enni akarnak egy jót, szívecskés lufik nélkül.

Virtuoso Dine&Wine
Pusztaszeri út 43/B
18:00-23:30