A Kazinczy utca kocka alakú BRKLYN-ja egyszerre autentikus, BBQ-ban gazdag étterem és a helyi klubélet egy kedvelt helyszíne. Viszont, ahogy azt már eddig is tapasztalhattuk, a hely mögött álló csapat nem szeret sokáig tétlenkedni, inkább folyamatosan valami újdonságon töri a fejét. A két ünnep közötti időszakra is kitaláltak valami egészen egyedi és izgalmas dolgot: a klubot 7 napra fesztiválhelyszínné alakítják. Így csatlakozhatunk majd be majd a BRKLYN Holiday Festivalba, ahol egy tisztességes bulisorozathoz híven minden nap más lesz a program. Hetijegyek már kaphatók.

A karácsonyi családi örömök, pihenések és nagy bebejglizések után csak néhány napunk lesz ráncba kapni magunkat a szilveszteri bulira. A BRKLYN-nak egy nagyon jó ötlete támadt arra, hogyan valósítsuk meg ezt a ráhangolódást: december 25-én ugyanis elindítják a BRKLYN Holiday Festival névre hallgató, egy héten át tartó eseménysorozatukat. Bizony, egy fesztiválról van szó, hetijeggyel, tematikus bulikkal, sztárfellépőkkel és egy nagy szilveszteri banzájjal a végén.

7 nap és 7 különböző buli tehát a menü, aminek a keretét a

Studio54 Tribute Party (december 25.) és maga a szilveszteri buli adja majd. A kettő között pedig még sok izgalomra lehet számítani, mutatjuk:
12.25.
Studio54 Tribute Party w/ Nicky Siano
A legendás New York-i Studio54 klub egyetelen még élő és aktív tagja látogat el a BRKLYN-ba, hogy felidézze a 70-es, 80-as évek legkomolyabb disco partyjait.
12.26.

Rock The Christmas
Ez a Rock The Friday és a BRKLYN csapatának karácsonyi after partija, azaz koccintásokra és DR BRS-féle bulira lehet számítani.
12.27.

Garage Grooves
1998 és 2002 közötti minőségi house zenéket ígérnek erre a napra.
12.28.

Dark&Blue w/ Bárány, Jován
DJ JOVAN és Bárány Attila párosa érkezik, funky, R’n’B, disco és Hip-hop slágerekkel.
12.29.

Brklyn 1stday & Snapback pres No Diggity Pre NYEAz előszilveszteri buli napján a pult mögött: DJ O'Neal és DJ SOULJA.

12.30.

Best of Rock The Friday w/ DR BRS, Begi (Special HIP-HOP set)
Az év legnagyobb Rock The Friday bulija, DR BRS-szel és Lotfi Begivel.
12.31.

Black&White Ball NYE Party
A BRKLYN izgalmas tematikát tartogat a végére: szilveszter estéjén fekete-fehérben és maszkban kell majd érkezni a Kazinczy 48-ba. A buli előtt egyébként egy ünnepi vacsorát is tartanak a klub éttermében, a The Marketben. Ha valaki erre is szeretne jönni, érdemes asztalt foglalni.

Jegyek már kaphatók: tisztességes fesztivál lévén itt is lehet elővételben, olcsóbban jegyeket venni: az első 500 embernek 11500 Ft például a bérlet (amúgy 14500 Ft). A napijegyek ára programtól függ, fontos, hogy 26-29. között csak aznap, a helyszínen lehet őket beszerezni. A jegyekkel kapcsolatos részleteket ITT találjátok.