Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

gasztró

szerkesztés

KonoPizza étterem nyílt a Mammut I-ben

Szerzők

  • We Love Budapest

2011. 09. 15. 2:00

A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Rossano Boscolo, a világhírű séf megnyitotta az első KonoPizza Éttermet a Mammut I.-ben.

Olaszország, Marokkó, Kanada, Bahrein, Dél-Korea, Libanon, Németország és Japán után Budapesten, a Mammut I. Bevásárlóközpontban nyílt meg az olasz KonoPizza étteremhálózat legújabb egysége. Az ünnepélyes étteremnyitó ünnepségen- és szalagvágáson jelen volt a világhírű séf, Rossano Boscolo – a KonoPizza kitalálója – is, illetve Denise Zucco, az anyavállalat KonoPizza vezetője. Kulcsár Gábor, a KonoPizza magyarországi igazgatója elmondta, hogy hamarosan az éttermet újabb egység nyitása követi Szolnokon, a Pelikán Üzletházban, valamint hamarosan beindul a vállalat házhozszállítási szolgáltatása is. Turóczi Gábor, a Lucullus BT elnöke örömtelinek nevezte a KonoPizza megjelenését, illetve azt, hogy a “gyorsaság ezúttal remek minőséggel és válogatott alapanyagokkal párosul”.

A KonoPizza 2004óta forradalmasítja az olaszok (és az egész világ) egyik közkedvelt ételét - a pizzát. Ötlete az olasz Rossano Boscolo szakácsmester fejéből pattant ki, aki séfiskoláival és luxus-szállodáival már világszerte kivívta az üzleti világ elismerését. A Boscolo család illusztris tagja úgy gondolta, hogy az olasz kulinária “átértelmezett”, és nem “újonnan kitalált” ételekkel fog tudni fejlődni. Így született a KonoPizza, amely egyesíti a hagyományos olasz konyha értékeit a modern kor elvárásaival. A különleges étel friss, gyors, ízletes, természetes alapanyagokból készül és séta közben is könnyen fogyasztható; a hozzávalók egy része Olaszországból származik.
Fontos megemlíteni, hogy a KonoPizza franchise rendszerben működik világszerte, amelyhez a vállalat folyamatosan várja a további belépő partnereket.
Rossano Boscolo-ról röviden:

  • 2003-ban új irányt vesz a híres Rossano Boscolo, aki séfiskoláival és neves szállodáival már kivívta a szakma elismerését. Eltökélt szándéka, hogy a méltán világhírű olasz gasztronómia remekét, a pizzát új dimenzióba helyezze.


  • 2004-re szakembereivel közösen kifejleszti a 21. század új STREET FOOD-ját, amely tökéletesen alkalmazkodik mai felgyorsult életvitelünkhöz: ízletes, gyors, sokáig friss, és séta közben is könnyen fogyasztható.


  • 2005-ben nyílik az első üzlet Olaszországban, ahol elkezdődik a kiváló olasz alapanyagokból és tartósítószer-mentes tésztából készülő KonoPizza árusítása.


  • 2006-ban a sikereken felbuzdulva, Signore Boscolo újra merészet álmodik: olyan étteremformát terveztet meg, amely bárki számára megvalósítható, szakmai előképzettség nélkül.


  • Ezzel a KonoPizza elindul világkörüli útjára: még ebben az évben elkezdődik a nemzetközi hálózat kiépítése. a KonoPizza megjelenik Olaszországban, Marokkóban, Kanadában, Bahreinben, Dél-Koreában, Libanonban, Németországban és Japánban is.


  • 2011: Több ország és számos üzletnyitás után megfelelő előkészítéssel és háttérrel végre Magyarországon is bemutatkozik a KonoPizza.
Hol? KonoPizza étterem - Mammut I., 3. emelet Mikor? Nyitva tartás: 10-22 óráig

Hasonló tartalmak

Admin mode