Bárhogyan is sikerültek eddigi életünkben a szilveszteri bulik, azért mindig  adunk egy újabb esélyt annak a bizonyos éjszakának. Mondjuk azért, mert fontosnak tartjuk, hogy hol, kikkel és mivel telnek az óév búcsúztató, újév köszöntő pillanatok. Vagy azért, mert szeretnénk egy jót bulizni esetleg a megszokottól eltérő helyen, formában, intenzitással. Budapesten jó eséllyel találunk megfelelő helyet szilveszter éjszakára, csak tudni kell mit keresünk. Segítünk egy picit!

Őrület!

Gödör Esszencia, avagy miért váltanánk, ha már bevált? Aki már bulizott itt szilveszterkor, tudja, hogy a város egyik legvidámabb bulija várható, a legkedvesebb arcokkal. Rutkai Bori, Specko Jedno, Intim Torna Illegál, Soerii és Poolek, az MR2 zenei főszerkesztői: DJ Izil, McPublo gondoskodnak a zenéről. Lesz lencsefőzelék, virsli, korhelyleves és tűzijáték is. Belépő: 3000/4000 HUF.

2012 Világvége – Utolsó Szilveszter a TILOS Rádióval címen rendez szilveszteri bulit a Dürer Kert. Zuboly Búcsúkoncert, Korai Öröm, Palotai, Cadik, Titusz és még sokan mások várhatók a Nagy- és Kisteremben, illetve a Télikertben. Ami a vacsorát illeti korhelylevesre itt is számíthatunk. Belépő: 3000/3500 HUF.

A38 Hajó - Soundattack Szilveszter. A fedélzeten Palotai vs. Ludmilla, Irie Maffia Dj Set, Dj Mira, Dj Juhász Laci és még sokan mások biztosítják a vidám, laza, pörgős éjszakát! A buli különlegessége, hogy Palotai erre az alkalomra készített zenéje is emeli majd a hangulatot. Jegyár: 4.000 HUF.

A Club Playben a Fuck 2011- Buda Side New Year buli korlátlan italfogyasztással és sztár DJ-kel kecsegtet. Julia Carpenter, Bárány, Lacora, Kaufer, Havlik G, Poli, az erre az alkalomra készített mixeik, valamint fény show is lesz a szilveszteri partyn. Jegyek elővételben 8000/12000 HUF, a helyszínen pedig 10000/15000 HUF.

Az egyik legextrémebb helyszín idén is mindenképpen a Vörösmarty téri Üvegpalota, ahol átbulizhatod 2011 utolsó éjszakáját! Az Utópia & Loop New Year's Party 4000 /15000 HUF-os elővételben vásárolható jegyekkel, kedvezményes italokkal, összeszokott, profi DJ-kel, fény- és látvány show-val és sok más meglepetéssel várja 6. alkalommal is a tombolni vágyókat!Az Ötkertben is lesz szilveszteri buli, ahol a Kerekes Band, Havlik G. Jami és Soulja zenéire mulathatunk. A belépő fiúknak 4000 HUF, lányoknak 2000 HUF (az első 100 lánynak ingyenes!)

A Hajógyári szigeten lévő Bed Beach idén a Ballantines Music Awards 2011-es díjazottjait állítja a DJ pult mögé. Többek közt Sterbinszky gondoskodik majd a Bed Beach-hez hű hangulatról. Jegyek 2900/4900 HUF-ért kaphatók a helyszínen.

Van egy különleges ötletünk is 2011 szilveszter éjszakájára! We Love 2012 Újévi Party a Design Terminálban. Azaz, művészek, tervezők, modellek, zenészek, kreatív emberek és jó barátok társasága, remek kiszolgálás mellett!
A jegyek limitált számban kaphatók 6900/ 15000 HUFért. A legjobb R&B, Hip Hop, Funk, Club, Bootleg és House zenéket három DJ keveri majd az éjszaka során, köztük Dévényi D., a Rádió 1 műsorvezetője. Az alapjegy két welcome vodkát és egy pohár pezsgőt, a first class jegy pedig az asztalfoglaláson túl egy üveg Kauffman vodkát, egy üveg Freixenet pezsgőt és kísérőket tartalmaz. Ott találkozunk!Elegáns átcsusszanás

A Minyon Bárban elegáns vacsora, jó borok, tombola értékes nyereményekkel és tánc várja az érdeklődőket egészen hajnalig! Ha azonban „csak” a jó társaság, a buli és a koktélok érdekelnek ezen az estén, akkor a Bohém jegyet ajánlják, amihez elővétel esetén egy kisüveges pezsgő is jár. Disco, Soul, Funk és House zenékre mulathatunk a Lounge Dinner Session bevezetője után. Belépők típustól függően 3000, illetve 12000 Ft.

A DiVino borbár szilvesztere egy dologban különbözik az egész évben tapasztalható buliktól: ha vásárolunk – elővételben is kapható 2500 forintos – sorsjegyegyet, miénk lehet az éjféli himnusz után kisorsolásra kerülő Vespa robogó! 300 sorsjegyet adnak el, a belépés egyébként ingyenes.

Az Iguana étterem maximális szilveszteri létszáma 100 fő lesz, ami garantálja a családias hangulatot. Az ételek a helyhez hű, mexikói ízvilágot tükrözik, a vacsorán túl a belépő 16000HUF-os ára tartalmaz még két pohár bort vagy sört, egy kívánság szerinti welcome drinket, illetve egy pohár pezsgőt.

A Liszt Ferenc tér hét étterme is vár bennünket szilveszter éjszakáján. A Karma, Bohémia, Jazzy Pub, Mediterrán Bisztró, Pompei, Café Vian és a Passion éttermek mindegyike a rá jellemző hangulatot és - ami a menüt illeti - ízvilágot ígéri. Az élőzene és a minőségi italok széles választéka is a helyek sajátja, már csak választanunk kell melyikhez van leginkább kedvünk!