A Duna-korzó a főváros egyik legromantikusabb pontja, és ez télen sincs másképp. Korábban sötétedik, így a budai fényekben már kora délutántól elmerenghetünk, a hóesést pedig a hatalmas üvegablakokon át csodálhatjuk ahogy szitál a fagyosan csordogáló Duna felett. Ezt a meghitt szcenáriót koronázza meg a DNB Budapest szezonális ajánlataival.

A DNB Budapest nem kevesebbet tűzött ki célul a december hátralévő napjaira, mint hogy mindenkinek elégedett mosolyt csaljon az arcára, aki betér hozzájuk, kiváló gasztroajánlatai segítségével. Belváros,
Vigadó tér, Duna-part: ez a körítése a DNB Budapest nevű étteremnek, amit a Budapest Marriott Hotel aljában találhattok meg, és ahol nem kell szállóvendégnek lennetek ahhoz, hogy a tökéletes téli ajánlatok valamelyikét kipróbáljátok. Csak győzzetek választani!

  • ADVENTI BRUNCH

Az advent a várakozás időszaka. Hétről hétre meggyújtunk egy újabb gyertyát, és igyekszünk gondolatban az ünnepekre hangolódni, megélni ezeket a meghitt pillanatokat. Advent hétvégéire szuper program a DNB Budapest brunch ajánlata, a lelassulás jegyében. A lazítással egybekötött falatozás délben kezdődik, és délután három óráig tudjuk átadni magunkat a gasztronómiai élvezeteknek. A részvétel 15.500 forint fejenként, mely tartalmazza a korlátlan magyar bor, habzóbor, sör és üdítőital fogyasztását. Az adventi büféebéd néhány különlegessége: magyar halászlé, töltött káposzta, sült fogas, lassan sült kacsacomb és tradicionális bejgli.

  • KARÁCSONYI BÜFÉVACSORA ÉS BÜFÉEBÉD

A karácsony nem múlhat el egy kiadós, különleges vacsora nélkül. Az ünnep fényében klasszikus fogásokkal, saját egyedi megközelítésben készülnek a fantasztikus fogások a karácsonyi büfévacsora és büféebéd keretein belül. December 24-én este hat és tíz órakor 23.500 forintért olyan ünnepi ínyencségeket kóstolhatunk meg, mint a grillezett báránysült, a szarvasragu fehérborral vagy a sütőtökös pite. Az ár tartalmazza a korlátlan magyar bor, habzóbor, sör és üdítőital fogyasztását.

  • ÚJÉVI GÁLAVACSORA 

A DNB Budapest nem hagy cserben az év utolsó, és az újév első napján sem. Az év elbúcsúztatásának az egész világon nagy hagyománya van, az ünneplés helyszíne pedig sokféle lehet a házibuliktól kezdve a bárokon át, az utcán való mulatásig. A DNB Budapest gálavacsorája azoknak szól, akik elegáns környezetben szeretnék eltölteni ezeket az órákat, és minőségi kényesztetésre vágynak. December 31-én este hét órától hajnali kettőig, fejenként 47.000 forintért részt vehetünk a legszebb panorámájú étterem gálavacsoráján, ahol öt fogásos menüvel, élő zenével és DJ-vel készülnek, és természetesen pezsgővel a koccintáshoz. Az ételekhez illő borok, a korlátlan ásványvíz- és üdítőital-fogyasztás, a kávét, valamint a tea is az ajánlat részét képezi.

  • ÚJÉVI BRUNCH

Az újévi lencsefogyasztás mítosza a DNB Budapestben is él. Biztosítsd be te is egy kései reggelivel, hogy bőségben teljen az új éved. Január elsején déltől délután három óráig 17.500 forintért vehetsz részt az újévi brunchon, ahol az előző este tematikáját folytatva korlátlan magyar bor-, habzóbor-, sör- és üdítőital-fogyasztás lesz, valamint olyan újévi fogások, mint a malacsült, a lencsesaláta vagy az opera torta.