Keresés EN

„Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben.” Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal. A józsefvárosi egység nemcsak méreteiben nagyobb a VII. kerületinél, hanem az étlap is bőségesebb. Az új Szabadban a hazai termelői borok, illetve a cseh Primátor sörei mellett az ételeken van a fókusz, melyekhez az alapanyagokat 70%-ban hazai termelőktől szerzik be, a többit, amit itthon nem lehet vagy nehezebb kapni, azt külföldről. Itt egy húsevő szkeptikus véleménye is átbillenhet a pozitív irányba, hiába hangzik elsőre kicsit bizarrul például a Szent Jakab-nemkagyló vagy a nemfish & chips.  A Szabad Új Hely a Víg utca barátságos vendéglátója, mely vegánokat, nem vegánokat és kutyásokat is szívesen lát, és nem utolsósorban rendes, normál adag ételeket kínál elérhető áron.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A