Keresés EN

Az 5-ös busz végállomásánál várja látogatóit a Pasarét Bisztró. A hetente változó étlap mellett egy bázis kínálatot is találunk, melyen a hagyományos magyar ételeket részesítik előnyben, persze hazai alapanyagokból, egyszerűen, de kiválóan elkészítve. A reggelik magyaros és osztrák vonalat követnek, és nincsenek túlgondolva: a bundás kenyér bundás kenyér, és mi (akárcsak a törzsvendégek) nagyon szeretjük ezért.

Mindegy, hogy ebédre rántott húst ennénk, körömpörköltet petrezselymes burgonyával vagy esetleg egy tejfölös lángost füstölt lazaccal és kaporszósszal, mindegyik fogás kifogástalan lesz, hála Kincses Péter head chefnek és Heiszler Olivér executive chefnek, aki korábban a Michelin-csillagos Tanti konyháját vezette. A desszertnek kínált szilvalekváros derelye egészen a gyerekkorunk emlékéig, a vidéki nagyszülőknél töltött nyarakig repített vissza minket, és talán ez foglalja leginkább össze a Pasarét eszenciáját. Egyszerre modern és nosztalgikus, egy olyan hely, ahol mindenki otthon érezheti magát.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A