Keresés EN

A Pan’ni, vagyis az Artizán család legújabb egysége a MOM Parkban található, amely a Hold utcai pékségük és zabkásázójuk, majd pedig a budai helyük után szabadon tölti be a reggeliző és „aperitivobár” funkcióját. A hely enteriőrje skandináv jellegű bézs színekkel, ahol egyből otthonosan érezzük magukat, a menü koncepcióját azonban olasz utazások, francia borozások és mediterrán falatozások ihlették. Fontos kiemelni, hogy a Pan’ni nem pékség, lehet ugyan vekniket és néhány pékárut kapni, de a hangsúlyt arra fektetik, hogy mi mindent lehet kihozni a kenyérből. Márpedig nagyon is sok mindent! Többoldalas étlapjukat lapozva olyan finomságokon akadhat meg a szemünk, mint például a Szakál-tanya-féle vajas és füstölt Maldon sós kenyér vagy a cukorborsópüré-bacon-buggyantott tojás-paprikalekváros toast. Ezenkívül ide nemcsak a reggeliért érdemes ellátogatni, hanem az aperitivo hagyományának is átadhatjuk magunkat. Tökéletes helyszín egy vacsora előtti borozásra a kedvenc borászaik tételeiből válogatva, amelyet a szimpla kovászos kenyér olívaolajjal még igazán megspékel. És akkor még nem tértünk ki a paradicsom, eper, balzsamkrém, bruschetta falatra...

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A