Keresés EN

Újabb boltot nyitott az Artizán pékség, a Hold-utca után már Óbuda szélén is ehetünk príma péksüteményeket. A Bécsi úton található üzlet a tágas tere miatt nem csak nagyobb termelésre alkalmas, de arra is, hogy beleláthassunk a sütési folyamatokba, tovább fokozva az éhségünket. A választék a már megszokott - van kovászos, teljes kiőrlésű kenyér, és lehet kapni az Artizán díjnyertes bagettjeiből is. Ha valami különlegesre vágyunk, olyan ételek várnak minket, mint a Bostock nevű mandulakrémes kalács vagy a kardamonos-vaníliás masni. A reggeli mellé kávét vagy gyümölcslevet is kaphatunk, ha pedig délután tévednénk erre, natúr borokkal tehetjük még élvezetesebbé az étkezést.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A