Keresés EN

A multikulturális lüktetésű Gozsdu-udvar üde színfoltja, a zsidó negyedben nyílt Meshuga, ami a laza, izraeli, kézzel evős életérzést hozza el nekünk, miközben a török és az arab világból is ízelítőt ad. Belépve temperamentumos, de egyben lazulós zene, barátságos belső tér és a félig izraeli, félig török Mor Maya séf fülig érő mosolya fogad minket és olyan ételek, mint a broken sabih, Istanbul saláta, gesztenyés gnocchi, ekmek balik és fantasztikus közel-kelei édesség, a kecskesajtos knafeh. Fiatalos, hangulatos, letisztult és nem megjátszósan, hanem őszintén vidám étterem a Meshuga, aminek jól érezhető életöröme ránk is átragad.


Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A