Keresés EN

Nem is gondolnánk, hogy plázázás közben milyen meglepetések érhetnek: a Mammut I. folyosóin sétálva az új kedvenc „nappalinkba” futhatunk bele, azaz a Kollab nevű közösségi térbe. A Kollabban multifunkcionalitásából adódóan egyszerre ücsöröghetünk kávét kortyolva, reggelizhetünk egyet, miközben elbámuljuk az elénk táruló panorámát, de akár dolgozhatunk, tanulhatunk vagy alkalomadtán kulturális programokon is részt vehetünk. A Mammut I. épület 3. emeletének kísérleti helye hol kávézóként, hol coworking helyként, hol kultúrtérként és lazulóhelyként vár minket. Remete Tibor, a Kollab kreatív producere megfogalmazása szerint ez egy nagy nappali, ide tényleg bármilyen arc betérhet, hiszen az újdonság, a kultúra, a dizájn, a tudomány és a technológia iránti vágy összeköti őket. A menő belsőépítészetért a Paradigma Ariadné felel, ráadásul a bútorok egy része installáció jellegű, és ide-oda mozgathatók, pakolhatók. A finomságokról a nor/ma felel északi stílusú kenyereivel és péksüteményeivel, délelőtt finom reggelik és levesek közül is választhatunk. Mivel az egész projekt egy kísérlet, így a Kollabban havonta más a tematika, vagyis más hoszt(ok) ízlése határozza meg a teret és a programokat.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A