Keresés EN

Programok itt

Éjszakai élet

Godspeed You! Black Emperor (CA)

Igazi kultzenekar érkezik április 21-én a Dürer Kertbe.

Zugló ikonikus koncerthelyszíne az újbudai BudaParton éledt újjá – elsőre kicsit távolinak tűnhet az új helyszín, de tömegközlekedéssel és biciklivel is könnyen megközelíthető. Az új Dürer első ránézésre egy hatalmas kert, rengeteg asztallal és egy füves placcal, ahol akár focizni vagy a fűben heverészni is lehet, de a tágas tereken kívül sok kis rejtett zugot is találunk. Az egyik kedvencünk a békebeli nappalira emlékeztető sarok, amit fotelekkel és állólámpákkal rendeztek be, vagy épp a Duna-parti üldögélő, ahol színes padokon, babzsákokban és függőágyakban ejtőzhetünk. Iszogatáshoz, kikapcsolódáshoz és meccsnézéshez is tökéletes a helyszín, ahol a természet közelsége miatt minden este úgy érezhetjük magunkat, mintha egy fesztiválon lennénk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A