Keresés EN

Éjszakai élet

Noiret Biliárd és Darts Szalon

A Budapest VI. kerületében, a Dessewffy utcában található Noiret Biliárd és Darts Szalon, nemcsak a kocsmasportok kedvelt lelőhelye, hanem a koktélok kedvelői is előszeretettel látogatják, ugyanis e téren is meglepetést szereznek vendégeiknek.

2023 november 7.

Blue Bird Karaoke Rooms

Élvezd az életet, és add át magad a Blue Bird Karaoke élményének! Budapest egyik legnagyobb karaoke szórakozóhelye 5 privát karaoke termével várja az éneklés szerelmeseit. Az exkluzív termek mindegyike hangszigetelt, professzionális hangrendszerrel van felszerelve.

2023 október 19.

Füge Udvar

A Füge Udvar a Klauzál utca 19-ben található kocsma és szórakozóhely, mely 4 tánctérrel, ráadásul többféle zenei stílusban várja a bulizni vágyókat. Minden nap nyitva van, így bármikor beülhetünk barátainkkal akár csak egy italra.

Stifler32 Bar & Club

A Rákóczi úti Stifler32 Bar & Club a hét minden napján várja az arra járókat, lazulni vágyókat egy nehezebb hét, de egy átlagos munkanap után is. Ha kieresztenénk a gőzt, akkor a tánctéren elengedhetjük magunkat, ráadásul többféle zenei stílusról is gondoskodnak.

2023 október 18.

Körúti Stifler Bar

A Körúti Stifler Bar az Erzsébet krt. 19. szám alatt található, és minden nap nyitva áll azok számára, akik lelazulnának kicsit egy fárasztó munkanap vagy hét után. Könnyen megközelíthető, ráadásul a belépés minden nap egész éjjel ingyenes.

2023 október 17.

Permanens Vakáció

Van egy bár a Margit körút 38. szám alatt, ahol örökké tart a nyári szünet: ez a Permanens Vakáció! A hely nevét Jim Jarmusch 1980-as, azonos című bemutatkozó nagyjátékfilmjétől kölcsönözte, bár koncepciójában nem sok hasonlóságot mutat az amerikai rendező road movie-jával, hangulatában viszont annyira egyedi és időtlen, hogy a filmben is simán benne lehetett volna.

2023 október 13.

Gasztró

Sunhill Bistro & Skybar

A Sunhill Bistro & Skybar alatt a nyüzsgő Budapest, körülötte a Naphegy festői környezete. Itt egy reggeltől estig tartó ízutazásra hívnak minket: kezdhetjük a napot egy laktató reggelivel, ebédmenüzhetünk náluk, rendelhetünk tőlük pizzát, és jöhetünk a barátainkkal is egy különleges vacsorára, miközben remek borokat kortyolhatunk és gyönyörködhetünk a Tabánra nyíló panorámában.

2023 szeptember 27.

Doppio Cocktail & Wine Bar

A Kecskeméti utca igazi kis mediterrán sziget Budapesten, melynek egyik hívogató színfoltja a Doppio Cocktail & Wine Bar. Közvetlenül mellette találjuk a Doppio Kitchent, ha esetleg korábban járunk a környéken és először netán egy olasz kiadós tésztára vágynánk.

2023 augusztus 28.

Gasztró

Beerselection

A Rákóczi tér fellendülő tendenciát mutat a hazai sörforradalom terén: itt a háromszintes Rizmajer és a Beerodalom szaküzlete, és ezt a környéket választotta magának a BeerSelection „offline” boltja is.

2023 augusztus 4.

Gasztró

Fricska 2.0

A Dob utca – Nagykörút saroktól néhány méterre találjuk a hosszúkás pincehelyiséget, az egykor itt állomásozó, sokat látott Fricska pedig újratervezve, Fricska 2.0 néven lépett be a budapesti gasztroéletbe, 2023 nyarán.

2023 július 26.

Bårom BAR

A Bårom BAR egy tenyérnyi kis underground zug, ahol elektronikus zenére alapozhatunk a nagy tánc előtt, ráadásul a bulinegyed kellős közepén, a Dob utcában. Olyan pici, hogy miután megvette az ember a sörét a pultnál, és tesz két lépést befelé, már be is járta az egész helyet.

2023 július 25.

Szabadidő

Budapest Garden

A Budapest Garden Óbuda kedvelt szabadidőközpontja, télen sem zárja be kapuit. Fűtött téli helyiséggel, megújult belső enteriőrrel várnak minket és barátainkat, ráadásul minden hónapban izgalmas programokkal, délutántól lounge DJ-szettel, hogy segítsék a munka utáni lazulásunkat.

2023 július 24.

Stifler Ház

A Stifler Ház a bulinegyed egyik kihagyhatatlan éjszakai pontja a Dob u. 19. szám alatt, ahol 4 tánctér és többféle zenei stílus vár ránk. Megközelítése egyszerű, elhelyezkedése pedig népszerű, hiszen a forgalmas Gozsdu-udvar mellett helyezkedik el.

2023 július 11.

Margitka (Margitsziget)

A Margitszigeti Atlétikai Centrumnál található Kadarka Bárkát átkeresztelték, és Margitka néven nyitott meg újra, de a kedves hangulat és a sok árnyékoló maradt.

2023 június 21.

Morrison’s 2 Klub

A Nyugati pályaudvar és a Margit híd között található a Morrison’s 2 Klub, így a romkocsma hangulatú klub a város bármely pontjáról könnyen megközelíthető. A budapesti éjszakai klubok legeklektikusabb bulijait találjuk egy helyen, a Morrison’s 2-ben.

2023 június 14.

Black Hall Budapest

A Black Hall Budapest egy indusztriális tetőteraszon berendezkedett klub a belváros közepén, amely a Bogdáni úti Flashback bezárása utáni űrt igyekszik betölteni.

2023 június 5.

Majomhoz – Buda titkos kertje

A városmajori futókörön túl, a teniszközpont mellé települt pár éve a Majomhoz bár, ahol hétvégente nagy szerepet kapnak a zenés programok, az élő koncertek és DJ-estek egyaránt. A zene mellett a DiVino borai, repoharak, feltöltős kártyarendszer, illetve a nagy tér is elősegíti, hogy egy nyári fesztiválon érezzük magunkat.

2023 május 26.

Gödör

A Gödör már Budapest nem egy helyszínén vonzotta be underground közönségét, mostanra pedig a Király utca 50. szám alatt találta meg helyét, ahonnan remélhetőleg már nem költözik tovább.

Edith

A Nagymező utcában található kultikus bárt a 80-as években még Piaf Bárként ismerték, kapui pedig évekig zárva voltak, csak 2020 elején nyitott meg újra a nagyközönség számára Edith néven.

2023 május 18.

Ibolya Espresso

Az Ibolya Espresso egy igazi retró kocsma a Ferenciek terén. A kalandos történetű Király Bazár aljában 1968-ban nyílt meg, de a háború előtt volt itt kegytárgybolt és tejivóként, valamint mediterrán kávézóként is működött. Kalandos történetéről bővebben is írtunk.

2023 május 9.

Gasztró

MÚZSA

A magyar szecessziós építészet egyik kiemelkedő épületében, a Gresham-palotában nyitotta meg kapuit a Múzsa. A cél az volt, hogy a Gresham múltja, jelene és jövője, a szecesszió, Budapest aranykora, a teremtő női erő és az elegancia minden szinten megjelenjen a Múzsában, nemcsak az enteriőrben, hanem a mixológiában és a gasztronómiában is.

UltraIbolya

Ha a Ferenciek terén található Ibolyában nincs hely, akkor ott a néhány méterre tőle található második helyük, az UltraIbolya. A retró hangulat és a design maradt, a piros műbőr székek eredetiek, a dunaújvárosi Hangulat Bárból érkeztek és a jellegzetes, narancssárga lámpák sem utángyártottak.

2023 május 8.

Gasztró

IKON Piano Bar & Bistro

Kevés olyan hely van ma már Budapesten, ahol vacsora közben, szerdától szombatig élőzenével várják a vendégeket. A bulinegyed közepén, a Kazinczy utcában a régi elfeledett bárok emlékét felelevenítve, de mégis a mai igényeknek megfelelő köntösben nyílt meg az IKON.

Gasztró

LEO Bistro

A Hotel Clark Budapest földszintjén találjuk a LEO Bistrót csodás kilátással a Lánchídra, a Clark Ádám térre és a pesti oldalra. Míg fent, a rooftop bárban a könnyed barfoodok, lent a bisztróban a hétvégi ráérős brunchok és a kényelmes vacsorák kapják a főszerepet.

2023 április 28.

White Raven Skybar & Lounge

A Budai Várnegyed egyik legmagasabb pontján, a Hilton Budapest tetején találjuk a White Raven Skybar & Lounge-ot, mely semmihez nem hasonlítható élményt nyújt.

A