Keresés EN

Éjszakai élet

Éjszakai élet

Hrabal Söröző

A híres cseh író, Bohumil Hrabal nevét sokan ismerik, ha máshonnan nem is, akkor a budapesti Hrabal Söröző kapcsán biztosan. A Rákóczi úton, az Astoriához közel eső cseh italozó alapvetés azok számára, akik a cseh sörökre esküsznek.

2024. május 10., péntek

Éjszakai élet

Piros Pezsgő Piano Bár

Ha fülledt eleganciára és egy olyan helyre vágyunk, ahol élő zene szól (ami a mai bárokban elég ritka), méghozzá a város egyik utolsó bárzongorista kezei alól, akkor kétségtelen, hogy a II. kerületi Piros Pezsgő Piano Bárra esik a választás.

2024. március 12., kedd

Éjszakai élet

Trash!

A Kecskeméti utcában jelenleg minden socialmedia-felület nélkül létező bár nappal és kora este szolgálja ki a környék egyetemistáit, akár két óra között vagy után. A Trash! bár már a nevében is jelzi, hogy mi várható bent: romkocsma hangulat és graffiti minden mennyiségben!

2024. február 20., kedd

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

2024. február 19., hétfő

Éjszakai élet

Pici Bar & Nighttaqueria

A Pici bár egy olyan „törzshely” a VIII. kerületben, ahova betérve azonnal otthon érezzük magunkat: parányi méretű, mégis hangulatos, és olyan érzés, mintha csak a haverunkhoz ugrottunk volna fel.

2024. január 24., szerda

Éjszakai élet

Bar Bizarre (Átmenetileg zárva)

A Bar Bizarre a Baross utca 85. számú kapualj mögött rejtőzik, de hogy még pontosabbak legyünk, az Ensót is befogadó udvarba kell bemenni, hogy egyből balra megtaláljuk a vörös fényű, modern borbárt. Ide belépve eleve elkap a misztikus hangulat, köszönhető ez a sejtelmes enteriőrnek, a fény és a gyertyák összhangjának.

2024. január 11., csütörtök

Éjszakai élet

Elysian Budapest

A Elysian koktélbár olyan új koncepciót csempészett a fővárosba, ami eddig egyedülálló itthon: fermentált alapanyagokból zero waste szemlélettel kreálnak csodakoktélokat, melyek ráadásul szezonálisan változnak.

2024. január 4., csütörtök

Éjszakai élet Szponzorált

Doboz

Ha bulira vágyunk, akkor a vigalmi negyed közepén, a Klauzál utca 10. szám alatti Doboz felé érdemes venni az irányt, ugyanis két tánctér, egy hangulatos belső udvar és vörösben úszó egyedi, álomszerű vibe segíti itt a kikapcsolódásunkat.

2024. január 2., kedd

Éjszakai élet

Budapest Jazz Club

A Budapest Jazz Club 2007-es indulása után rövid időn belül ismert, itthon és nemzetközileg is jegyzett helyszínné, zenei és kulturális központtá avanzsált. Nomen est omen – tényleg a fővárosi jazzélet egyik központja.

2023. november 9., csütörtök

Éjszakai élet

Noiret Biliárd és Darts Szalon

A Budapest VI. kerületében, a Dessewffy utcában található Noiret Biliárd és Darts Szalon, nemcsak a kocsmasportok kedvelt lelőhelye, hanem a koktélok kedvelői is előszeretettel látogatják, ugyanis e téren is meglepetést szereznek vendégeiknek.

2023. november 7., kedd

Éjszakai élet

Blue Bird Karaoke Rooms

Élvezd az életet, és add át magad a Blue Bird Karaoke élményének! Budapest egyik legnagyobb karaoke szórakozóhelye 5 privát karaoke termével várja az éneklés szerelmeseit. Az exkluzív termek mindegyike hangszigetelt, professzionális hangrendszerrel van felszerelve.

2023. október 19., csütörtök

Éjszakai élet Szponzorált

Füge Udvar

A Füge Udvar a Klauzál utca 19-ben található kocsma és szórakozóhely, mely 4 tánctérrel, ráadásul többféle zenei stílusban várja a bulizni vágyókat. Minden nap nyitva van, így bármikor beülhetünk barátainkkal akár csak egy italra.

Éjszakai élet Szponzorált

Stifler32 Bar & Club

A Rákóczi úti Stifler32 Bar & Club a hét minden napján várja az arra járókat, lazulni vágyókat egy nehezebb hét, de egy átlagos munkanap után is. Ha kieresztenénk a gőzt, akkor a tánctéren elengedhetjük magunkat, ráadásul többféle zenei stílusról is gondoskodnak.

2023. október 18., szerda

Éjszakai élet Szponzorált

Körúti Stifler Bar

A Körúti Stifler Bar az Erzsébet krt. 19. szám alatt található, és minden nap nyitva áll azok számára, akik lelazulnának kicsit egy fárasztó munkanap vagy hét után. Könnyen megközelíthető, ráadásul a belépés minden nap egész éjjel ingyenes.

2023. október 17., kedd

Éjszakai élet

Permanens Vakáció

Van egy bár a Margit körút 38. szám alatt, ahol örökké tart a nyári szünet: ez a Permanens Vakáció! A hely nevét Jim Jarmusch 1980-as, azonos című bemutatkozó nagyjátékfilmjétől kölcsönözte, bár koncepciójában nem sok hasonlóságot mutat az amerikai rendező road movie-jával, hangulatában viszont annyira egyedi és időtlen, hogy a filmben is simán benne lehetett volna.

2023. október 13., péntek

Éjszakai élet Gasztró

Sunhill Bistro & Skybar

A Sunhill Bistro & Skybar alatt a nyüzsgő Budapest, körülötte a Naphegy festői környezete. Itt egy reggeltől estig tartó ízutazásra hívnak minket: kezdhetjük a napot egy laktató reggelivel, ebédmenüzhetünk náluk, rendelhetünk tőlük pizzát, és jöhetünk a barátainkkal is egy különleges vacsorára, miközben remek borokat kortyolhatunk és gyönyörködhetünk a Tabánra nyíló panorámában.

2023. szeptember 27., szerda

Éjszakai élet

Doppio Cocktail & Wine Bar

A Kecskeméti utca igazi kis mediterrán sziget Budapesten, melynek egyik hívogató színfoltja a Doppio Cocktail & Wine Bar. Közvetlenül mellette találjuk a Doppio Kitchent, ha esetleg korábban járunk a környéken és először netán egy olasz kiadós tésztára vágynánk.

2023. augusztus 28., hétfő

Éjszakai élet Gasztró

Beerselection

A Rákóczi tér fellendülő tendenciát mutat a hazai sörforradalom terén: itt a háromszintes Rizmajer és a Beerodalom szaküzlete, és ezt a környéket választotta magának a BeerSelection „offline” boltja is.

2023. augusztus 4., péntek

Éjszakai élet Gasztró

Fricska 2.0

A Dob utca – Nagykörút saroktól néhány méterre találjuk a hosszúkás pincehelyiséget, az egykor itt állomásozó, sokat látott Fricska pedig újratervezve, Fricska 2.0 néven lépett be a budapesti gasztroéletbe, 2023 nyarán.

2023. július 26., szerda

Éjszakai élet

Bårom BAR

A Bårom BAR egy tenyérnyi kis underground zug, ahol elektronikus zenére alapozhatunk a nagy tánc előtt, ráadásul a bulinegyed kellős közepén, a Dob utcában. Olyan pici, hogy miután megvette az ember a sörét a pultnál, és tesz két lépést befelé, már be is járta az egész helyet.

2023. július 25., kedd

Éjszakai élet Szabadidő Szponzorált

Budapest Garden

A Budapest Garden Óbuda kedvelt szabadidőközpontja, télen sem zárja be kapuit. Fűtött téli helyiséggel, megújult belső enteriőrrel várnak minket és barátainkat, ráadásul minden hónapban izgalmas programokkal, délutántól lounge DJ-szettel, hogy segítsék a munka utáni lazulásunkat.

2023. július 24., hétfő

Éjszakai élet

Stifler Ház

A Stifler Ház a bulinegyed egyik kihagyhatatlan éjszakai pontja a Dob u. 19. szám alatt, ahol 4 tánctér és többféle zenei stílus vár ránk. Megközelítése egyszerű, elhelyezkedése pedig népszerű, hiszen a forgalmas Gozsdu-udvar mellett helyezkedik el.

2023. július 11., kedd

Éjszakai élet

Margitka (Margitsziget)

A Margitszigeti Atlétikai Centrumnál található Kadarka Bárkát átkeresztelték, és Margitka néven nyitott meg újra, de a kedves hangulat és a sok árnyékoló maradt.

2023. június 21., szerda

Éjszakai élet

Morrison’s 2 Klub

A Nyugati pályaudvar és a Margit híd között található a Morrison’s 2 Klub, így a romkocsma hangulatú klub a város bármely pontjáról könnyen megközelíthető. A budapesti éjszakai klubok legeklektikusabb bulijait találjuk egy helyen, a Morrison’s 2-ben.

2023. június 14., szerda

Éjszakai élet

Black Hall Budapest

A Black Hall Budapest egy indusztriális tetőteraszon berendezkedett klub a belváros közepén, amely a Bogdáni úti Flashback bezárása utáni űrt igyekszik betölteni.