Keresés EN

Ez is érdekelheti

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

A Kútvölgyi út és a György Aladár utca kereszteződésében álló Aladár Café & Deli egyszerre kávézó, sütiző, deli és közösségi tér. A környékbeliek örülhetnek, hogy végre nem kell a Széll Kálmán térig menni egy jófajta kenyérét, péksütiért vagy kávéért, de napközben vagy este sem kell távolabb menni, ide be lehet ülni egy üzleti vagy baráti beszélgetésre, de csak úgy egyedül is nagyon otthonos érzés bent üldögélni. Ez egy szívvel-lélekkel működő hely, hiszen tesztelik azt is, hogy mit szeretnének a vendégek lekapni a polcokról, ha valamilyen termékre több vásárló is igényt tart, akkor azt igyekeznek beszerezni. Ezenkívül figyelnek arra is, hogy amiből lehet, hazait kínáljanak. Bár nagyobb élelmiszerboltok vannak arrafelé, a finomabb, különlegesebb csokoládékért, tejtermékekért, teákért vagy felvágottakért az Aladárba érdemes jönni. A magyar termékek között megtaláljuk a Pomodorini termékeit, a Mayer szörpöketLegjava csatnikat, házi mustárt és jó pár hazai bort, illetve pálinkát is. A pultban nincs hiány olasz és francia sajtokból és felvágottakból, na meg válogatott olajbogyókból sem. A többféle bio- és mentes termékeken túl, minőségi édességet és rágcsálnivalót is kaphatunk itt, ha éppen csalónapot tartunk. Azért egy kisebb bolt is nagyon sokféle termékkel tud szolgálni, nem hiába lett a deli neve az egykori néprajztudósról, Aladárról elnevezve, ugyanis az alapítók Aladár utazásaira gondoltak közben, és azt szerették volna ezzel üzenni, hogy kicsiben ugyan, de itt is megtalálható az egész világ.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

Neked ajánlott

A