Keresés EN

Íme, egy jó hír: láthatunk még MALÉV gépet Budapesten. Igaz, nem egészen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, de elég közel hozzá: az Aeroparkban. A 2017 tavaszán nagyobb területre költöző repülőgép múzeum sok kissé rozsdás, kopott, de értékes kincset rejt. Megtekinthetjük itt a magyar közforgalmú repülés elmúlt 60 évének szinte teljes fejlődéstörténetét, a gépek egy részét belülről is felfedezhetjük a pilótafülkébe is bekukkantva. A gyerekek repülőgépes játszótéren szórakozhatnak, sőt egy szimulátor segítségével a repülőgép-irányítást is kipróbálhatják. A park évről évre csatlakozik a Múzeumok Éjszakájához, ahol néhány különleges lehetőség is várja az érdeklődőket. Egy kis nosztalgia, kaland, ideális családi program. Vigyázat, téli és nyári nyitva tartással üzemel!

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A