Woody Harrelson Budapesten forgat, és páratlan közvetlenségről, humorról tesz tanúbizonyságot, miközben járja a várost. Így tett tegnap is, amikor a Halászbástyánál található, rá roppantul hasonlító szoborral pózolt.

10 éve merült fel a Redditen, hogy Woody Harrelsonnak van egy szobra Budapesten. Vagy az azóta beindult mémgyárnak köszönhetően szerzett róla tudomást, vagy csak arra sétált, és véletlenül fedezte fel a szobrot, nem tudni, de a színész az Instagramján posztolt a különös „találkozásról”.

Sejthető, hogy készült azért a fotózásra, mivel gitárt és a középkori divatnak megfelelő, a lovagokéhoz hasonló fejfedőt is vitt magával – valljuk be, az ember ritkán turistáskodik trubadúrnak öltözve a budai Várban.

Az amerikai színész épp a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja Budapesten. Járt már a Banksy-kiállításon, kosarazott Molnár Áronnal, valamint a Madách téren is össze lehetett vele futni, mikor a Köz-Tér mini-utcafesztiválon mulatott és fotózkodott a rajongóival.

A Halászbástya kihagyhatatlan látnivaló Budapesten, Schulek Frigyes tervei alapján épült 1899 és 1902 között. Harrelson „hasonmása” a Schulek lépcső boltívében található, a Mikula Ferenc szobrászművész (1861–1926) által alkotott kővitézek egyike.

(Borítókép: Juhász Norbert - We Love Budapest)

Címkék