Idén nyártól a SHO helyett egy új strand várja a kilátogatókat a Kopaszi-gáton: Flava Beach néven nyitott új egységet a Flava Kitchen & More.

2021 nyarán számoltunk be arról, hogy megnyitott a SHO Beach a Kopaszi-gáton, és hosszú évek után újra fürödhettünk a Lágymányosi-öbölben. Idén nyártól a SHO helyett egy új strand várja a kilátogatókat: Flava Beach néven nyitott új egységet a Flava Kitchen & More a Kopaszin. A Flava Beach 2024. június 21-től vár mindenkit a Duna-parti lokációra, ahol három funkció egyesül: a bár és a büfé, valamint a külön is megközelíthető strand.

A Flava Beach büféje a BDPST Group közleménye alapján street style jellegű lesz, könnyed beach food kínálattal várnak minket. Az étlapon olyan fogások szerepelnek, mint például a tacos al pastor, a pulled pork burger vagy a falafel bowl.

A bárban koktélokat is találunk, így a Flava Beach a nagyobb baráti társaságok, valamint a lazább hangulatú, de minőségi gasztronómiai élményekre vágyók részére is ideális választás a közlemény szerint.

A Flava Beach külön is látogatható strandján a napsütés és a víz közelségének élvezetén kívül most a foci-Eb-t is követhetjük a kivetítőkön, és napágybérlésre is van lehetőség.

A strandon fürdésre már van lehetőség, a Flava Beach nyitását követő júniusi tesztidőszakban pedig hétköznapokon ingyenesen nyílik lehetőség a dunai fürdőzésre, további árak itt találhatók.

ELÉRHETŐSÉG

Flava Beach

Látnivalók és kultúra

Kopaszi-gát

A dél-budai Lágymányosi-öböl környéke sokáig elhanyagolt területnek számított, aztán hirtelen valami történt: kizöldült, megszépült és éttermek, kávézók, teraszok, játszóházak jelentek meg rajta.

(Borítókép: Flava Beach)

Címkék