A Morrison’s 2 régi motoros már a budapesti buliszíntéren, és a sikerének több oka is van. Először is nézzük a legfontosabb számokat! Összesen tíz bárpult van odabent, tehát szomjasak biztosan nem maradunk, és remek, szinte hihetetlen italakciókkal is kecsegtetnek. Kilencig a belépés ingyenes, általában már nyolckor be is indul a buli, és összesen hét tánctér vár, így mindenki biztosan talál a zenei ízlésének megfelelő bulit. A hét hat napján érkezhetünk már egészen hat órától, és reggel ötig maradhatunk. A Nyugatitól, a Jászaitól és a 4-es, 6-ostól mindössze csak pár percet kell sétálni, hogy elérjük a Morri 2-t, ami a belváros első számú és egyik legnagyobb szórakozóhelye. Emellett pedig, ha nem csak táncolnánk, van biliárd, csocsó, karaoke és hatalmas kivetítők, amiken végigkövethetjük az éppen aktuális sporteseményeket. De nézzük kicsit részletesebben, miért is érdemes a Morriban bulizni vagy iszogatni!

A Morrison’s 2 lokációja elég verhetetlen, ugyanis a Nyugati pályaudvartól és a Jászai Mari tértől mindössze csak pár perc sétára található, így a 4-es, 6-osnak köszönhetően nem kell azon aggódnunk, hogyan jutunk majd haza hajnalban, ami egy szórakozóhelynél elég nagy pozitívum. Ráadásul a Morri 2 az a hely, ahol hétköznapokon, legyen szó akár hétfőről vagy csütörtökről, garantáltan itt buliznak a legtöbben az egész városban! Ezenfelül elég sok érv szól még amellett, hogy miért a Morriba menjünk bulizni, iszogatni, biliárdozni, csocsózni vagy karaokézni, amikor csak szeretnénk, hétfőtől szombatig.

Hét hatalmas tánctér

A Morrison’s 2 egy klasszikus budapesti bérházat tölt meg élettel, ezáltal nagyon izgalmas odabent összevissza, fel-le kalandozni, már-már olyan érzés, mintha egy hatalmas házibuliban lennénk. A belső udvar télen fedett és fűtött, nyáron pedig nyitott, és tökéletes hely a szusszanásra két tánc között, illetve itt le is lehet ülni kicsit bensőségesebben beszélgetni, vagy nézni a meccset a haverokkal.

Emellett összesen hét tánctér vár odabent, különböző zenei stílusokkal, így a poptól az R’n’B-n, a hiphopon és a house-on át a latin ritmusokig mindenféle zenére táncolhatunk egy este alatt, szabadon váltogathatjuk a bulikat egészen reggelig.

Ha közben megjön a kedvünk egy-egy számot élőben is előadni, akkor sincs gond, ugyanis a külön karaoketeremben már rögtön meg is mutathatjuk a tehetségünket. Tematikus bulikra is gyakran sor kerül, legyen az éppen halloween-, Mikulás- vagy szilveszteri buli. Ha pedig nem csak vagy nem kifejezetten táncolni érkezünk, biliárdozhatunk, csocsózhatunk vagy akár jókat is beszélgethetünk itt pár ital mellett.

Óriási italakciók

Ha már az italoknál járunk, fontos megemlíteni, hogy a Morrison’s 2 hatalmas italakciókkal vár mindenkit a Szent István körút 11.-be. Annyiféle italakció van, hogy felsorolni sem egyszerű, úgyhogy nézzük a legfontosabbakat! Minden hétfőn 21 órától 23 óráig egy korsó sör csak 250 forint.

Ezután mindennap választhatunk korlátlan italfogyasztást, amivel tényleg limit nélkül rendelhetünk alkoholt (mértékkel!), és így a belépésünk is ingyenes. Kétféle csomag elérhető, a standard és a prémium-italcsomag, és különböző idősávokban különböző árakat kell értük fizetnünk, viszont bármelyiket is választjuk, hajnali 3-ig bátran fogyaszthatunk.

A legkedvezőbb csomagot csütörtökön vehetjük igénybe, ha 18 és 21 óra között érkezünk, mindössze 2999 forintot kell fizetnünk a korlátlan italfogyasztásért és ingyenes belépésért. A korlátlan italfogyasztásra feljogosító csomagokat természetesen nem kötelező megvenni, de ha úgy tervezzük, hogy eltöltünk itt pár órát, és közben fogyasztunk majd néhány italt, mindenképp megéri. Egyébként zsákbamacskát sem árulnak, mind a standard, mind a prémiumitallap megtalálható a honlapon és a Morrison’sban is, így bátran átböngészhetjük, hogy tényleg minőségi italok szerepelnek rajtuk, az italunkat pedig minden esetben előttünk készítik el.

Cocktail o’ clock

Az italakciókat lehet még tovább fokozni, ugyanis a Morri egy új húzása most az, hogy mindennap 18-tól 21-ig a hattételes koktéllistáról mindegyik csak 990 forint. Tehát amíg 21 órakor meg nem szólal az a bizonyos gong, ami az akció végét jelzi, bátran kérhetünk Cuba Librét, Pink gin-tonikot, Piña Coladát, Sex on the Beachet, Tequila Sunrise-t vagy B52-t 990 forintért.

A Morrison’s 2-be a belépés csak 18 év felett lehetséges, érvényes hatósági igazolvánnyal, az asztalfoglalás pedig mindennap ingyenes, és ugyan nem kötelező, a hét vége felé azért már erősen ajánlott. Tehát ha buli, irány a Morri!

További információ és az asztalfoglalás a honlapon elérhető.

Címkék