Ahogy egyre hűvösebbek lesznek a napok, úgy kívánjuk egyre jobban a melengető „comfort foodokat”, és mi is lehetne ilyenkor jobb, mint egy kiadós hamburger vagy gőzölgő sült krumpli. Ha pedig az aranyló hasábról van szó, akkor érdemes a beugrani a BelFritbe, ahol hamisítatlan belga sült krumplit kóstolhatunk a jobbnál jobb street food fogások mellett. A főváros számos pontján találunk BelFrit-egységeket, az Allee mellett állomásozó kedvelt food truckot pedig most valami állandóbbra cserélték, nemrég itt nyílt meg a BelFrit Kiosk.

A bevásárlóközpontok már hetek óta karácsonyi lázban égnek, és valóban közeledik az ajándékok utáni rohangálás ideje, nem is beszélve arról, hogy sűrüsödnek az elintéznivalók. Ilyenkor jólesik megpihenni valahol, és gyorsan bekapni pár finom falatot. 

A zimankós időben pedig különösen jól jön valami komfortos, tápláló, meleg étel, a BelFritnél pedig pontosan ezt kapjuk meg.

Az Allee mögött található BelFrit food truck régóta kedvelt megállója volt a környéknek, nemrég pedig állandósult az egység, és a street food kocsi helyét átvette egy kis gasztropavilon. Miközben elintézzük a bevásárlást így kényelmesen megpihenhetünk a BelFritnél, ahol a frissen sült, forró és hamisítatlan belga hasábburgonya önmagában is feldobja a napunkat. 

De ha valami kiadósabbra vágyunk, akkor érdemes megkóstolni a burgereket, a snackeket vagy a különböző boxokba összeválogatott fogásokat.

A BelFrit Kioszkból Wolton és a Foodora rendszerén keresztül is tudunk rendelni, mely lefedi teljes Újbudát, így még otthonról sem kell kimozdulnunk, ha éppen egy jól megérdemelt „comfort foodra” vágyunk. 

Címkék