Keresés EN

Gasztró

Forró sült krumpli és melengető street food vár a BelFrit Kiosknál Újbudán

Ahogy egyre hűvösebbek lesznek a napok, úgy kívánjuk egyre jobban a melengető „comfort foodokat”, és mi is lehetne ilyenkor jobb, mint egy kiadós hamburger vagy gőzölgő sült krumpli. Ha pedig az aranyló hasábról van szó, akkor érdemes a beugrani a BelFritbe, ahol hamisítatlan belga sült krumplit kóstolhatunk a jobbnál jobb street food fogások mellett. A főváros számos pontján találunk BelFrit-egységeket, az Allee mellett állomásozó kedvelt food truckot pedig most valami állandóbbra cserélték, nemrég itt nyílt meg a BelFrit Kiosk.

A bevásárlóközpontok már hetek óta karácsonyi lázban égnek, és valóban közeledik az ajándékok utáni rohangálás ideje, nem is beszélve arról, hogy sűrüsödnek az elintéznivalók. Ilyenkor jólesik megpihenni valahol, és gyorsan bekapni pár finom falatot. 

A zimankós időben pedig különösen jól jön valami komfortos, tápláló, meleg étel, a BelFritnél pedig pontosan ezt kapjuk meg.

Az Allee mögött található BelFrit food truck régóta kedvelt megállója volt a környéknek, nemrég pedig állandósult az egység, és a street food kocsi helyét átvette egy kis gasztropavilon. Miközben elintézzük a bevásárlást így kényelmesen megpihenhetünk a BelFritnél, ahol a frissen sült, forró és hamisítatlan belga hasábburgonya önmagában is feldobja a napunkat. 

De ha valami kiadósabbra vágyunk, akkor érdemes megkóstolni a burgereket, a snackeket vagy a különböző boxokba összeválogatott fogásokat.

A BelFrit Kioszkból Wolton és a Foodora rendszerén keresztül is tudunk rendelni, mely lefedi teljes Újbudát, így még otthonról sem kell kimozdulnunk, ha éppen egy jól megérdemelt „comfort foodra” vágyunk. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

5 hely, ahol karácsonyi varázslat vár

?>

5 csodás, ünnepi díszbe öltözött helyszínt mutatunk, ahol igazán átélhetjük a karácsony hangulatát.

Tudjuk, hol állsz sorba jövő héten! – Az év egyik legizgalmasabb ázsiai bisztrója nyitott meg a Hunyadi téren

?>

Cheeseburger spring rolls és mekis almás pite vagányra kalibrálva – a ZEN Eatery az év egyik legjobb ázsiai étterme lett!

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Véndiák – minél idősebb, annál fiatalosabb

?>

Az 1938 óta működő Véndiák mindenki számára tud olyat nyújtani, ami után elégedetten távozhat: magyaros ebédet, hamburgert, desszertet vagy koktélt.

Neked ajánlott

A