Ha a Római-partra gondolunk, akkor leginkább a meleg tavaszi és nyári napok jutnak eszünkbe, amikor egy hűsítő fröccsel vagy limonádéval a kezünkbe ücsörgünk a Duna mellett. De milyen szuper lenne, ha a Rómait az őszi-téli szezonban sem kellene elfelejtenünk! Szerencsére a Miamor, a kedvelt családi szórakozóhely és gasztroudvar tett erről, ugyanis a hűvösebb időre fedett és fűtött télikerttel valamint szuper programokkal készülnek. November 4-én pedig megnyílt a jégkorcsolyapálya, mely a tervek szerint egészen március 4-ig üzemel majd.

Miamorról, a Római-part élményekkel teli hatalmas kerthelyiségéről nyáron már több alkalommal is beszámoltunk, és szerencsére már az őszi-téli időszakban sem kell búcsút intenünk a Duna-part családi szórakozóhelyének. A hűvösebb napokon fedett és fűtött télikerttel várják a kicsiket és nagyokat egyaránt, tökéletes program egy hétköznap délutánra vagy hétvégi napra, érkezzünk családdal, barátokkal vagy párosban.

A gyerekeket minden hónapban izgalmas kézműves foglalkozások várják, de lesznek majd hagyományőrző bulik, játszóház, gyermekkoncertek, kézműves vásárok és még bábszínház is. November 11-én a Ludas Matyi gyerekszínház előadását élvezhetik a lurkók, november 19-én Kovácsovics Fruzsina gyermekkoncertje várja a kisebbeket, decemberben végig szuper karácsonyi programokkal készül a Miamor, a Mikulás például több napot is eltölt majd a Rómain, december 17-én pedig Gryllus Vilmos koncertezik. 

November 4-én megnyílt a jégkorcsolyapálya is, amely a tervek szerint egészen március 4-ig üzemel majd. A Római-partot tehát az őszi-téli időszakban is lesz miért felkeresni!

Amíg a gyerekeket vidám programokon mulathatnak, addig a felnőttek sem fognak unatkozni, a kivetítőkön focimeccsek közvetítéseit nézhetjük. Az biztos, hogy éhen sem fogunk maradni:hamburgerek, ropogtatnivalók, forró pho levesek és churros is vár ránk, a bárban pedig koktélok és üdítők közül válogathatunk, de ha éppen forró csokira vagy forralt borra vágyunk, akkor abból sem lesz hiány.

Címkék

Elérhetőségek

Miamor 1031 Budapest, part felől, Római part 47/A Facebook-oldal Weboldal