Ha suli vagy vásárlás után jól esne valami harapnivaló, szívesen feltöltődnétek valami finomsággal, akkor a BelFrit „Back 2 school” páros menüje biztosan bejön majd nektek.

A BelFrit most egy olyan páros ajánlatot kínál, amely előtt vagy után még a vásárlás is élvezetesebb lesz, ráadásul ti választhatjátok ki hozzá a kedvenc burgereteket.

Páros ajánlat, szabadon választott burgerek

A „Back 2 school” menüben két szabadon választható burger, egy normál adag friss, ropogós belga hasábburgonya és 2 db 0,33-as Coca Cola üdítő van. Az állandó kínálatunkban szereplő 11-féle burgerből bármelyik kettőt lehet választani – a magyarostól kezdve a hagymakarikás Monster burgeren át a Western burgerig, de rántott sajtos és vega opciót is kínálnak.

Még Menelaosz is megkóstolná!

Akár új, szezonális burgerüket is megkóstolhatjuk menüben, amely limitáltan csak szeptember és október hónapokban érhető el. A Menelaosz névre keresztelt burger a spártai király nagy kedvence is lehetett volna, ha Trója helyett egy Belfrit felé veszi az irányt, de így legalább több maradt nektek. Ez a burger egy igazi faló(nak való). A szokásos burger kinézet grillezett görög sajtot, tzatzikis öntetet és olívabogyót rejt.

Még több belga sültkrumplit! – Kuponakció

Gyűjtsetek össze 10 darabot a BelFrit sült krumplis tölcsérek sarkában található kuponból, melyet egy burger vagy snack vásárlása során be tudtok váltani egy ajándék normál belga sült krumplira. További részletek itt.

Magyarországon az első BelFrit Gyorsétterem 2003-ban nyílt a Pólus Centerben. Védjegyük a friss, kitűnő minőségű belga krumpli, amely a BelFrit szíve-lelke. A menü ajánlatok mellett belga gofrit, saslikos, vega és sajtos snackeket és csirkés, sajtos, lazacos boxokat is választhatunk.

Hol kóstolhatjuk meg?


Üzleteiket már megtalálhatjátok a nagyobb bevásárlóközpontokban, például a Camponában, a Corvin Plazában, a Duna Plazában, a KÖKI-ben, a Mammut I-ben, a Savoya Parkban, a Westendben, a GoBudában, food truckjaikat pedig a Westend és a Pólus Center főbejáratánál, illetve a Pesti úti Tescónál is.

Címkék