Keresés EN

Gasztró

A Digó csodás pizzái beveszik a Városligetet

A Városligetben nyitott új egységet a nápolyipizza-láz egyik elindítója, a Digó. A nyitó hétvégén szavazhatunk arról, hogy melyik pizzát látnánk legszívesebben az étlapjukon.

A nápolyipizza-láz egyik elindítója, a Digó pizzéria már 2019 óta kényeztet bennünket állandó helyszínen, a Kazinczy utcában. Most a bővülés mellett döntöttek, már a Városligetben, az Állatkerttel szemben is várnak bennünket. A hivatalos nyitáskor, június 9-én különleges programmal is készülnek. Secret Tasting és Borvacsora eseménysorozatuk következő állomásán az idei Gourmet Fesztiválra megálmodott pizzákat kóstolhatjuk meg, amelyek közül az est végén legtöbb szavazatot kapó 1 hónapra az étlapra is felkerül. A különleges eseményre itt foglalhatunk asztalt, a finom pizzák pedig a hét többi napján is várnak. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Megtaláltuk az új kedvenc „nappalinkat” – Megnyílt a Kollab a Mammutban

?>

A Kollab a Mammutban egy kísérleti hely, ami hol kávézóként, hol coworking helyként, hol kultúrtérként és lazulóhelyként vár mindenkit.

Szponzorált

Ezeken a helyeken kóstolhatod meg Budapest hivatalos születésnapi tortáját!

?>

Húsz cukrászati műremek versenyzett a Budapest hivatalos születésnapi tortája címért, melyet a Belvárosi Auguszt Cukrászda alkotása nyert meg.

Növényi alapú ételek egy csipet skandináv életérzéssel – A Hÿgge Bisztróban jártunk

?>

„Ellenszer a hideg időre, az esős napokra és a mindent beborító sötétségre” – a Hÿgge Bisztróban azt kaptuk, amire most vágyunk.

Shopping

Új kulináris zarándokhely a MOM Parkban – Megnyitott a Bocca Gourmet Stories

?>

200 négyzetméteres gourmet-üzlet nyitott a MOM Parkban a hazai és a nemzetközi delik legjavával – megnéztük a Bocca Gourmet Storiest.

Neked ajánlott

A